Фотоогляд на відновлюючий кондиціонер Chi Argan

Моє волосся: з раннього дитинства я не відрізнялася хорошими, здоровими, міцними волоссям. Природа наділила мене тонкою і слабкою шевелюрою. Десь починаючи з 20-ти я почала фарбуватися, чим ще більше посилювала ситуацію.

Періодично (пов'язано з сезонними змінами) у мене з'являється така проблема, як лупа. І навіть незважаючи на непоганий догляд, який я намагаюся регулярно поповнювати новими  сироватками та іншими зволожуючими засобами, все одно волосся знаходяться скажімо так в не дуже доброму стані.


купити кондиціонер Chi Argan Conditioner:

Chi Argan Conditioner: кондиціонер ідеально підходить для пошкоджених і пересушені волосся. До складу формулою входить олія, яке зволожує волосся і надає гладкості та сяйва. Крім того, засіб має термозахисними властивостями і захищає волосся не тільки від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, але і від високих температур при укладанні.

Застосування: Дуже вражає, починаючи з самого першого застосування. Наносити на волосся зручно, так як засіб не рідкий. З волосся не стікає. Одного натискання на дозатор цілком вистачає на одне застосування. Розподіляю по волоссю відступаючи від коріння пару сантиметрів, після чого прочісую гребінцем. Залишаю хвилин на 10, щоб кондиціонер добре вбрався і віддав всі корисні речовини. По закінченню часу промиваю волосся великою кількістю води.

Аромат: Запах кондиціонера схожий на запах олії для волосся (купувала колись раніше). Дуже приємний, трав'яний, свіжий нагадує суміш спецій якихось.

Консистенція: по консистенції засіб гелевидний, дуже ніжний, досить густий.


Chi Argan Conditioner: кондиціонер з аргановою олією
Колір білий.

Ефективність: Після місяця використання волосся помітно змінилися.

Об'ємні і слухняні, зволожені і шовковисті, про що ще можна мріяти. Після такої вдалої покупки, у мене виникає тільки одне бажання, спробувати і інші засоби цієї торгової марки.

Дійсно ефективно і плюс приємна ціна. Звичайно для кожної з нас, догляд для волосся - це щось абсолютно індивідуальне і рекомендувати засоби до використання не зовсім правильно. Але все-таки кондиціонер безумовно заслуговує на увагу.

Назад