Фотоогляд на Schwarzkopf OSIS+ Session Label Hair Spray

Доброго дня. Я хотіла б поділитися з усіма своїм відгуком на лак еластичної фіксації Schwarzkopf Osis +, який потрапив до мене в руки абсолютно випадково і став найулюбленішим засобом для фіксації волосся.

 

Фотоогляд на Schwarzkopf OSIS+ Session Label Hair Spray Flexible Hold

 

Ця історія сталася близько кількох місяців тому. Я зробила замовлення на спрей для укладки волосся в інтернет-магазині ProstoPrelest і мирно тихо чекала посилку. Через кілька днів я вже забрала відправлення і з нетерпінням розпаковувала його.

На мій великий подив, в коробці, спрей був у компанії з ще однією пляшечкою (на той момент я ще не знала, що це був лак). Я відразу ж зателефонувала до магазину, для уточнення. Думала, що помилилися та вклали мені зайву позицію. Але коли я зателефонувала, то мені сказали, що це був сюрприз для вісімнадцятитисячного покупця, яким виявилася я.

Фотоогляд на Schwarzkopf OSIS+ Session Label Hair Spray Flexible Hold

Натхненна я одразу пішла пробувати новий засіб, як з'ясувалося це був лак.

Розпорошила трохи на ковпачок, щоб зрозуміти запах (адже бувають дуже різкі лаки). Аромат був приємний і ненав'язливий, за кілька секунд, з'являється яблучний запах - дуже ніжний і привабливий.

Дозатор на пляшці зручний, легко натискати для розпилення. Звернула увагу, що розпилення сухе і одразу пішла запитувати у гугла: «Що це таке?». Виявилося, що ця інноваційна суперсуха формула була розроблена для того, щоб на волоссі не залишалося мокрих плям, нальоту або як у народі, кажуть «цукрової кірки». При розпорошенні, засобу на волоссі абсолютно невидно. Я ніколи не користувалася сухими лаками, тому після прочитаної інформації я відразу ж побігла випробовувати лак.

Фотоогляд на Schwarzkopf OSIS+ Session Label Hair Spray Flexible Hold

У мене густе волосся середньої довжини, каскадна стрижка, тому при плетіннях будь-якого виду все стирчить у різні боки і поки жодному лаку не вдавалося впоратися з цією проблемою.

Я вирішила перевірити засіб саме на плетінні і заплела кіску. Розпорошувала, як і написано в інструкції на відстані близько 30 см. І результат не забарився. Коса виглядала доглянутою та красивою, без «півнів». На волоссі з'явився гарний відблиск.

Фотоогляд на Schwarzkopf OSIS+ Session Label Hair Spray Flexible Hold

Проходила так добу, а наступного ранку проспала і не було часу помити голову. Я вже передчувала яким брудним і засмоленим виглядатиме волосся після застосування лаку, але й тут на мене чекав сюрприз.

Розпустивши кіску, я спостерігала свіже, не зліплене волосся, ніби на ньому ніколи і не було лаку. Після того я випробувала лак і на вечірніх зачісках, і для щоденної укладки і з кожним разом все більше переконувалась у його ефективності та якісності.

Насамкінець хочу сказати, що засіб відмінний, я рада, що мені попався саме цей лак і рекомендую його всім.

Назад