Фотоогляд на сироватку для стимуляції росту волосся

Практично кожна друга дівчина стикається з проблемою повільного росту волосся або його випадіння. Від цього нікуди не сховатися, адже вплив навколишнього середовища, укладка та зміна погодних умов так чи інакше негативно впливають на структуру та зовнішній вигляд нашого волосся.

Я теж зіткнулася з подібною проблемою, але вирішила не сприймати її як належне, а знайти методи боротьби з нею. Я звернулася за порадою до свого майстра, потім «порилася» в інтернет мережі, розпитала подруг і була готова до покупки.

Звичайно, особливих надій на перший придбаний засіб я не покладала. Тому не засмутилася, коли ефекту не виявилося. Далі пішли інші недієві сироватки, спреї та ампули, які потроху позбавляли мене надії знайти добрий засіб. Так тривало до мого знайомства з лосьйоном Specialists Hairgrowth.

 

Фотоогляд на сироватку для стимуляції росту волосся

 

На даний момент я користувалася цією сироваткою вже кілька разів і дуже задоволена результатом! Як вже раніше говорила, я перепробувала безліч варіантів, і на даний момент, цей залишається найоптимальнішим, ефективнішим і відносно дешевим, оскільки в упаковці 8 капсул. Я застосовувала одну капсулу на 2 рази, і результат було видно вже до кінця або незадовго після нього.

Незабаром ставало помітно, що відростає нове, здорове волосся, а випідання у свою чергу зупинялося. Звичайно, ефект стає відчутним не за один тиждень використання, але після проходження повного курсу результат був видимий!

Фотообзор на сыворотку для стимуляции роста волос

Рідина в капсулах прозорого кольору (як вода), наносила я її безпосередньо на шкіру голови і завжди близько хвилини намагаюся помасажувати і потерти пальцями, щоб вона краще ввібралася. Ще одним плюсом сироватки було те, що воно зовсім не жирнить волосся і не має запаху!

Всі інші процедури догляду за волоссям (шампунь, маска, або бальзам) не впливають на результат від використання сироватки.

На упаковці вказані рекомендації до застосування, де написано, що для кращого результату бажано використовувати лосьйон у поєднанні з шампунем та тоніком Indola для росту волосся, але я застосовую капсули в комплексі з іншою серією шампуню Індола. На результат це не впливає. Сам тюбик закручується, але сироватка може легко вилитися з нього, тому треба бути уважною, щоби не натиснути випадково і не пролити.

Я чудово розумію, що те, що підійшло одній людині, не обов'язково допоможе й іншій. Саме тому я не стверджую, що це найкращий засіб для посилення росту волосся, але особисто мені реально допоміг.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12