Фотоогляд на шампунь для об'єму Rolland Oway Volumizing Hair Bath

У своєму щоденному догляді за волоссям я вважаю за краще постійно використовувати шампунь, який би не містив в складі шкідливих компонентів, зокрема сульфатів і парабенів. Ці компоненти вимивають колір із фарбованого волосся і агресивно впливає на шкіру голови, тому з фірмою Rolland я дружу вже дуже давно і з лінійкою їх шампунів знайома не з чуток. Шампунь Rolland Oway для фарбованого волосся в свый час чудово допоміг мені привести моє блондоване волосся, яке зазнало невдалої поразки при процедурі ламінування в належний вигляд. З тих пір серія по догляду за волоссям Rolland - мій must have і до цього дня.

Зіткнувшись з проблемою відсутності прикореневого об'єму волосся в осінньо-зимовий період пов'язаний з постійним носінням головних приборів, мені потрібен був шампунь, який надає об'єм, відповідно, вибір припав на Rolland Oway X-Volume Volumizing Hair Bath. Цей шампунь, як і вся лінійка Rolland Oway, не містить лаурилсульфату натрію, парабенів і синтетичних барвників. Його консистенція прозора як сльоза і має приємний ненав'язливим ароматом. До слова, синтетичні ароматизатори в складі також відсутні, що не може не радувати.

Фотоогляд на Rolland

На упаковці в складі вказані такі компоненти як екстракт деревію, імбиру і фіолетового рису. Склад шампуню дуже підкуповує своєю натуральністю, його по праву можна назвати органічним. На етикетці вказана інформація, що шампунь зміцнює волосся, перешкоджає ламкості, додає об'єм і не перевантажує волосся.

Шампунь Rolland упакований у велику важку пляшку з темного скла, чим асоціюється з натуральним аптечним засобом, в комплекті до нього йде зручний пластиковий дозатор. У мене пляшка об'ємом 950 мл, вистачить його дійсно надовго. В наявності є також менший об'єм - 240 мл, якщо хочеться взяти шампунь на пробу, це дуже зручно.

Відгуки на шампунь для об'єму Rolland

Шампунь сам по собі досить густий по консистенції і дає рясну піну, досить декількох натискань на дозатор для того щоб добре вимити волосся довжиною нижче плечей. Можу відзначити, що шампунь чудово очищає не тільки шкіру голови, а й волосся по всій довжині. Після застосування шампуню залишаються тільки приємні відчуття, волосся набуває блиск і обіцяний об'єм!

Користуватися шампунем Rolland одне задоволення, це безсумнівно той випадок коли ціна повністю виправдовує якість. Я рекомендую використовувати Rolland Oway X-Volume для зміцнення і об'єму волосся, як і всю лінійку продукції. Дякую магазину Prosto Prelest за можливість користуватися якісною продукцією і прекрасним сервісом!

Назад