Фотоогляд на очищуючий мус для обличчя Histomer Biogena

Всім привіт, сьогодні я хотіла б поділитися своїм досвідом використання очищаючої пінки Хістомер. Зовсім недавно неправильне очищення обличчя почало подавати свої кричущі знаки у вигляді висипів, забитих пор, почервоніння і лущення. А коли прийшов холодний період часу, то стало зовсім нестерпно!

Почала моніторити інформацію в інтернеті і зрозуміла, що для моєї сухої шкіри, навіть проблемної ідеальним варіантом для очищення буде мус або пінка, щоб не викликати додаткового подразнення «грубими» засобами. Натрапила на інтернет-магазин «ProstoPrelest», а там вже менеджер порадила мені цей очищуючий мус. Ціна - середня, адекватна, як для професійного засобу. Багато читала відгуків, хоча і були сумніви, але італійська фірма все-таки спонукала мене на покупку.

відгук на очищуючий мус Histomer Biogena


Очищуючий мус прийшов красиво запакований, сама баночка в пластмасовому флаконі з дозатором. Дуже порадував склад: сік Алое, ферулова кислота, мигдальна кислота, пантенол - все це я чула від різних професіонал з телебачення.

Перейдемо плавно до найголовнішого. Я використовую цей очищуючий мус двічі в день: вранці, після пробудження і ввечері, для того, щоб зняти декоративну косметику. Спочатку струшую мус, який потім перетворюється в густу і пишну піну. Для ранкової процедури мені досить буквально одного натискання, ввечері десь - 1.5 (на фото - 1 натискання). На руці засіб здається спочатку таким легким і таке відчуття, що його там зовсім не вистачить, але коли починаєш розтирати по обличчю, то пінка плавно перетворюється в ніжну і дуже приємну консистенцію. Запах приємний, косметичний, немає яскраво виражених акцентів, що дуже радує.

Очищуючий мус Хістомер відгуки


Підбиваючи підсумки, хотілося б сказати: не знаю чому, але я прям таки чекала просто неймовірного очищення від макіяжу ввечері, хоча потім зайшла і додивилася, що навіть в описі товару такої властивості немає. Але знаєте, що найцікавіше? - Воно є! Очищає не тільки шкіру (з ранку), але і дійсно добре видаляє повсякденний макіяж, навіть тоналку сильної щільності. Єдине, що водостійку туш я потім трохи витираю під очима міцелляркой.

А взагалі мус працює на всі 100% і навіть більше! Особисто у мене до цього ніколи в житті не була така дійсно очищена і приємна шкіра. Чорні точки помітно посвітліли, а в деяких місцях і зовсім зникли. Лущення стало в два рази менше, шкіра не подразненна і без почервоніння. Вона стала свіжою, чистою і складається таке відчуття, що легше стало дихати!

Назад