Фотовідгук на лосьон проти випадіння волосся Fanola

Проблема з випадінням волосся знайома кожному, як жінкам, так і чоловікам.
Моя дружина мала пишне волосся, але через постійні стреси на роботі волосся стало випадати більше ніж буває просто весною після зими. 
Вона передивилась багато відео в ютубі з різними масками. Всі радять по-своєму і обіцяють миттєвий рецепт. Пробувала і маску з білою глиною, і маски з рициновою олією та жовтком, із житнім хлібом.

Фотовідгук на лосьон проти випадіння волосся Fanola

Коли ми відпочивали в Єгипті, то дружина накупила багато олійок, знову сподіваючись хоч на якесь покращення. Та результату не було. І найбільшим ударом був процес миття голови, а точніше кількість волосся, яка випадала після розчісування помитого волосся. Вона навіть змусила змінити постільну білизну з білої на кольорову, бо кожного ранку прокидаючись і встаючи з ліжка вона збирала волосся по подушці. Волосся було в ванній кімнаті, в коридорі на підлозі, на моєму одязі. Кожних два місяці вона ходила стригти "кінчики" волосся, хоча завжди мріяла про довге волосся. Бо вірила, що чим частіше стригти волосся, тим швидше і більше воно буде рости.

Фотовідгук на лосьон проти випадіння волосся Fanola

У мене на роботі теж колеги жінки обговорювали таку проблему з волоссям. В інтернеті пишуть, що ця проблема пов'язана із довкіллям: водою, повітрям, екологією в цілому. І я почув розмову, де моя колега розказувала, що її сестра працює в одному магазині професійної косметики, куди часто заходять за порадою і хорошими засобами. Випробувала на собі, порадила колезі. Я вирішив почитати в інтернеті відгуки - можливо таки дієвий спосіб.


Фотовідгук на лосьон проти випадіння волосся Fanola

Хочу сказати я вагався чи купувати, бо хотілось і потішити дружину, і не нагадувати про проблему. Але підкупила ще ж ціна - різнилась від інших сайтів. Це лосьйон проти випадіння волосся - Fanola Anti Hair Loss Lotion. Згідно відео, та опису на сайті весь курс займає три місяці, тричі на тиждень після миття голови потрібно втирати легкими рухами лосьйон в шкіру голови. Тобто на місяць йде одна баночка. Я купив спочатку тільки одну баночку, але коли десь за два тижні вона помітила, що після миття голови волосся, яке випадає, стає менше, ми замови ще дві. Зараз лосьйоном користують раз в тиждень і я теж, бо чоловіки теж можуть користувати для профілактики. Результат мене тішить, бо дружина дійсно задоволена.

Тому щиро вдячний сайту, доставка миттєва, опис продукту відповідає дійсності. Дружина радить всі своїм коліжанкам. Баночка дуже зручна. із піпеткою, із темного скла, що перешкоджає потраплянню прямих сонячних променів.

Одним словом, ми задоволені вашою продукцією і дуже вдячні.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12