Фотоогляд на професійну крем-фарбу Goldwell Topchic

Добрий день, хочу розповісти про свій досвід фарбування фарбою Голдвелл Топшик. Даний продукт цікавив мене вже давно, адже відгуки на фарбу Goldwell Topchic були в основному тільки позитивні. «Це й не дивно» - подумала я, адже фарба професійна, та ще й від німецького виробника, тому ціна для мене виявилася майже виправданою, залишилося тільки підтвердити свої очікування.

Почну по порядку, волосся у мене пористе і сухувате, як видно на фото. Після останнього фарбування (десь рік тому) залишилась основна довжина рудого відтінку. Рішення пофарбуватись було прийнято мною навіть не через колір, а в перш чергу для того, щоб пом'якшити волосся і поживти його. Помітний контраст між волоссям, що відросло і пофарбованими ділянками в попередній раз, наштовхував мене також на вибір якісного окислювача, тому вибір був такий: окислювач Lisap 3% і два відтінки фарби Голдвелл «7BN» і «7MB».

Після того, як я отримала посилку, приступила до заповітного фарбування. Пропорції змішування, які я використовувала: 120 мл фарби + 200 мл окислювача. Фарба хорошої кремообразної текстури, без різких запахів, наносилася легко і добре, рівномірно лягала на волосся. Як виявилося, пізніше 2 тюбика на мою довжину волосся було і забагато, думаю наступного разу без сумнівів буду брати один.

 

Фотоогляд на фарбу Goldwell Topchic

 

В цілому фарбувалася я 30 хвилин і 30 хвилин сиділа з фарбою для інтенсивності кольору. Відмінний бонус - це те, що фарба зовсім не фарбує шкіру і найголовніше, що не викликала ніякого пдразнення.

Результат перевершив всі мої очікування і навіть більше! Уже під час змивання фарби відчувається наскільки волосся пом'якшало, стало гладким і м'яким. Фарба взялася дуже красивим натуральним відтінком, лягла рівномірно і зафарбувала кожну прядочку. Стан волосся теж миттєво покращився - воно наситилося, стало слухняним, м'яким і додався красивий блиск.

 

відгуки на крем-фарбу Goldwell Topchic

 

Мені результат дуже подобається, фарба хоч і не з дешевих, але результат такий, ніби фарбувалася в салоні. Для себе недоліків я в ній не знайшла, тому для різноманітності Ви теж можете сміливо купити фарбу Голдвелл, впевнена, що Ви залишитеся задоволені, як і я.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12