Фотоогляд на Очищуючий тонік для жирної шкіри Christina Fresh Purifying Toner

Добридень! Після використання тонік з кислотами від відомого бренду Christina не можу не залишити свій відгук! Саме цей бренд славиться якістю та приємними відгуками про засоби, тому чому я обрала тонік саме від Christina – очевидно!

 

Christina Fresh Purifying Toner відгуки

 

Початково, препарат «Крістіна тонік з кислотами» я отримала в подарунок, а до цього користувалася також тоніком даного бренду, лише трохи іншим – Christina Bio Phyto Refreshing Toner, але він уже закінчився.

Перед використанням мені стало цікаво, що пишуть інші люди про цей засіб, тому я почитала про Christina Purifying Toner відгуки та була приємно здивована. Продукт зарекомендував себе на найвищому рівні, дівчата дуже сильно його хвалили!

У мене комбінований тип шкіри і це найкращий засіб для мого обличчя! Він очищає аж до скрипу! Реально. Без перебільшень. Вчора на ніч я зняла косметику (використовувала молочко та тонік, потім нанесла сироватку та крем). І сьогодні о 17:00 я протерла «чисту» на вигляд шкіру тоніком Крістіна, щоб зробити фото для відгуку і Ви побачили, як це диво працює. Для наочного прикладу прикріплю фото ватного диска.

 

Тонік Крістіна для комбінованої шкіри

 

Великим плюсом є те, що дозатор досить простенький, дуже легко набрати необхідну кількість засобу. Сама рідина яскраво-зеленого кольору. З мінусів - мені не сподобався набридливий, дуже насичений і яскравий запах тоніка, дуже він м'ятний і після застосування ще хвилин 10 пахне на шкірі. Після того, як я нанесу сироватку чи крем, запах зникає. Засіб відчувається на шкірі приємним холодком та свіжістю.

Всі властивості, які заявив виробник, засіб виконує чудово! Якісно очищає та звужує пори, при цьому не відчувається стягнутнутість шкіри. Чорних точок стало значно менше після того, як я додала у догляд цей засіб. Обличчя стало візуально набагато чистішим, шкіра стала гладкою, ніжною і шовковистою.

Для більш якісного очищення я прикупила молочко Fresh Aroma-Therapeutic Cleansing Milk з цієї серії, але не думала, що результат буде аж настільки інтенсивний! Ці двоє просто неймовірно сильно очищають шкіру. Так як у мене комбінований тип шкіри (не сильно жирний), використовувати тонік у комплексі з цим молочком щодня я не можу, з'являється подразнення. А без тонізації ніяк! І тут я знайшла для себе два варіанти вирішення проблеми: або я використовую тонік і беру більш м'яку умивалку для обличчя, або замінюю тонік. Відчуття двозначні, оскільки хотілося б використати товари з однієї лінійки.

Свою ціну очищуючий тонік виправдовує повністю і навіть більше! Якщо у Вас жирна шкіра, він добре очищатиме, навіть без умивалки, я думаю. Але для комбінованої шкіри щоденне застосування цього засобу в комбінації з молочком – аж надто агресивне, в холодний період часу так точно.

Мої враження: я однозначно рекомендую купити тонік Крістіна власницям жирного типу шкіри, але комбінованому типу потрібно бути дуже обережним, адже в комплексі з іншим засобом для очищення може бути занадто агресивним.

Назад