Фотоогляд на фарбу для волосся Matrix Socolor Beauty

Всім привіт, сьогодні хочу поділитися своїми враженнями (і не тільки своїми) про використання фарби для волосся Matrix Socolor Beauty. Палітра фарби Matrix досить різноманітна, але я вибрала відтінок 4M - шатен мокка. Хочу відзначити, що фарбування я проводила в домашніх умовах і фарбувала не себе, а свою маму.

Отже, моїй мамі вже далеко за 18, але при цьому вона ніколи в житті не фарбувалася, можливо, в молодості пару раз хною. При такому розкладі, я вважаю, що сивини не так вже й багато, але все-таки вона була, і вже потрібно було щось з нею зробити. На фото прекрасно видно вихідний об'єм роботи.

Matrix Socolor Beauty фарба

Дизайн упаковочки нам дуже сподобався, такий чисто жіночий, всередині була вкладена чітка інструкція з якісною подачею інформації. Звернули увагу і на остаточний колір, який був зазначений на упаковці, але про це далі. Зробивши невеличкий тест на алергічну реакцію (на зап'ясті), я приступила до змішування фарби з окислювачем і нанесення консистенції на волосся.

У неметалічному блюдечку розмішала фарбу разом з окислювачем в пропорції 1:1 (так, як вказано на упаковці), у мене вийшло: 60 мл фарби (2/3 тюбика) + 60 мл окислювача Matrix 3%, разом 120 мл засобу для фарбування короткого волосся.

Matrix Socolor Beauty консистенція

Спочатку, після змішування фарба була жовтувато-сірого кольору, а через 15 хвилин повністю стала насичено-фіолетовою, темною. Запах аміачна фарба звичайно ж мала, тому ми із задоволенням фарбувалися у дворі на свіжому повітрі. Фарба хороша в консистенції і прекрасно наносилася, тому тут ніяких претензій.

Після повного нанесення фарби на волосся бажано було б надіти целофанову шапочку, але ми її десь вдало загубили, а з целофану в будинку був тільки кульок, і він вдало впорався зі своєю термо-функцією, хочу вам сказати. Зверху закутала все рушником, і прогріла саморобну конструкцію у мами на голові за допомогою фена, потім видихнула і відправила її релаксувати на 35 хвилин.

Після закінчення часу витримки, повністю змили всю фарбу водою, далі два рази промили голову за допомогою шампуню Oyster Sublime Fruit. Висушила волосся феном і зробила укладку як зазвичай. Додаткові стайлінгові продукти я не наносила, для чистоти експерименту, так би мовити.

Matrix Socolor Beauty відгуки

Я довго читала відгуки на фарбу Matrix і сумнівалася в своєму виборі, але не через те, що там було щось погане написано, а просто через майже відсутність у мене досвіду. Кінцевим результатом я залишилася дуже задоволена, а найголовніше мама стала ще щасливішою, коли побачила себе у новому образі. Колір вийшов десь на 1 тон темніше натурального, як ми і хотіли. Хочу зазначити, що у нас стояло завдання - зафарбувати сивину, і з цим фарба Матрикс впоралася просто чудово. Плюс волосся стало набагато м'якіше і з'явився дуже шляхетний блиск.

Matrix Socolor Beauty результат використання

Наступним людям, які збираються купувати фарбу дам одну пораду щодо вибору кольору: більше орієнтуйтеся на той волосок, який вказаний в каруселі на сайті, ніж, наприклад, на самій упаковці. Наостанок хочу сказати, що фарбою ми залишилися повністю задоволені, тому і далі оновлювати колір будемо тільки за допомогою Matrix Socolor Beauty.

Назад