Фотоогляд на ботокс для волосся LeCher Professional

Добридень! Хочу залишити відгук і поділиться своїми враженнями на ботокс для волосся LeCher Professional Hair Letox Cream Elixir.

Раніше я читала на косметику LeCher відгуки та багато чула про цей ботокс. Скажу чесно: відгуки на продукт були різні, як хороші, так і не дуже. Раніше я робила собі процедуру гарячого ботокса, чомусь думала, що по застосуванню цей ботокс буде таким же, але ні, трохи легше, та й за часом по застосуванню набагато швидше.

Багато людей залишають відгук, по типу того, що ось ефект від процедури, не такий довготривалий, але відразу скажу, що не варто порівнювати цей продукт з гарячими процедурами, так як там склад в волосся «запаюють». Треба розуміти, що ампула для відновлення волосся - Lecher Hair Letox не гарантує довготривалого ефекту, але однозначно, при регулярному використанні, можна домогтися НАКОПИЧУВАЛЬНОГО ефекту. Так само більшість негативних відгуків, пов'язані з тим, що ефект від процедури тримається, приблизно 7 днів. «Очікувано» - подумала я, адже коли результат виходить трохи інший, ми завжди трохи засмучуємося, не думаючи про те, як це можна виправити і взагалі чому це так.

І так, що собою являє дана процедура і, що заявив сам виробник, який же ефект варто очікувати?

Виробник вказує на те, що процедура ботокс від бренду LeCher призначена для сухого, пошкодженого і ламкого волосся, що після процедури наше волосся стане зволожене, поживлене і що склад навіть зміцнить наші пасма. З усіма заявленими параметрами ботокс впорався на ура!

Процедуру робила в домашніх умовах, як і зазначено на сайті інтернет-магазину, тільки одне хочу уточнити, що робила без гарячої витримки, тобто в теплі волосся не тримала. Процедуру виробляла на двох, різних за станом волоссі. Тобто робила собі і знайомій. Моє волосся, в принципі в нормальному стані, як і раніше вказувала, що робила гарячі процедури. У знайомої кінцевий результат буде яскравіше. Її волосся після фарбування і пройшло буквально тижні півтори. Саме фарбування було, м'яко кажучи, не дуже хорошим барвником. Волосся, пересушене по всій довжині, особливо на кінцях.

На мою довжину приблизно, нижче талії, ботокс з водою розводила в пропорції 1:3, тобто 1 частина LeCher (у мене вийшло 15мл) і 3 частини води (це вийшло 45мл). На волосся знайомої пішло трохи більше, так як волосся більш пошкоджене.

LeCher Professional Hair Letox Cream Elixir

Склад вийшов за консистенцією як масочка для волосся, але трохи густіше, але це якщо порівнювати в середньому, маски ж бувають різні по консистенції. Аромат не різкий, його майже не чути, мені здався схожий на аромат якихось ягід.

Перше, що потрібно зробити це вимити волосся шампунем глибокої очистки. Після, злегка, щоб не нашкодити волоссю і не зіпсувати кутикулу волосся, промокнути волосся рушником. Склад наносили на вологе волосся, ми робили це попрядно. Розділили волосся на дві зони, потиличну і скроневу. Особливу увагу при нанесенні приділяли кінчикам. Після того як склад нанесли на волосся, тримали 20 хвилин і змивали теплою водою. Після висушили волосся феном, включили тепле повітря (не гаряче) і в кінці продули холодним повітрям.

Результат був просто шикарний, ось тут прям точно можу сказати - ефект «ВАУ». Волосся наповнилося, склад добре наситив, і мє тонке волосся стало помітно важче і товще на дотик, прям така жменя волосся. Зовнішній вигляд змінився в кращу сторону. Тільки не варто плутати і лякатися, що обтяжує волосся, навпаки волосся стало розсипчастим.

відгуки на ботокс LeCher

На другому прикладі (волосся знайомої), повторюся, за станом волосся було щільне, сухе і зневоднене після фарбування, ефект від ботокса був більш помітний. Волосся відразу ж стало набагато приємніше на дотик, м'яке, додався дуже хороший блиск, пухнастість стала менше. Посічені кінці зникли не на всі 100%, але це в принципі логічно, так як процедура волосся не «цементує».фотоогляд на ботокс LeCher

Для першого разу, виходячи з початкового стану волосся, то результат дуже помітний. Засіб добре відновлює волосся! Я однозначно раджу ботокс LeCher, він показав на двох, зовсім відмінних за станом волоссі, відмінний результат.

Назад