Фотоогляд на ботокс для волосся Lovien Essential

Всім привіт, я давно вже пробую і тестую різні пшикалки для волосся, так ось сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про ботокс Lovien Essential Perfect Filler. Моє волосся і так в непоганому стані, при тому, що пофарбоване і освітлене приблизно 2 місяці тому. Від спреїв крім зволоження і живлення мені завжди хотілося отримати ще розгладження, блиск, розсипчастість і еластичність.

А тепер докладніше про засіб. Малютка-ботокс Lovien Essential Perfect Filler об'ємом 10 мл вже не перший раз в моїх руках. Хочу зазначити, що такий об'єм козасобу просто прекрасний варіант для подорожей, і дуже виручив моє волосся у відпустці після палючого сонця і солоної води.

Lovien Essential Perfect Filler

Трішки не звичний, але прикольний дозатор добре розпилює засіб на волосся, дуже подобається фіксатор збоку розпилювача, який захищає від небажаних втрат засобу, наприклад, під час перевезення. Дизайн простий, в перемішку з яскравими червоними акцентами. Єдиний факт, який мене збентежив - це те що засіб в баночку виробник заливає не до кінця, візуально вона заповнена десь на 2/3. Звичайно, відразу виникають питання і недовіра до магазину, але насправді там налито 10 мл, як і зазначено виробником. Я довго думала чому так, можливо, ми чогось не знаємо, і такий хід знову-таки допомагає мінімізувати ризики втрати засобу при транспортуванні або ще щось. Але така візуальна «не завершеність» досить сильно псує перше враження.

Lovien Botox Filler відгуки

Сама консистенція засобу молочного кольору, перед застосуванням трохи збовтую. Після розпилення чутно запах, який описати мені досить складно. Не схожий ні на що, своєрідний і на волоссі тримається приблизно 1 день.

А тепер до самого ефекту. На фото «до» моє волосся просто вимите шампунем і бальзамом, а після вирівняне прасочкою, для чистоти експерименту більше ніяких додаткових засобів я не наносила. На фото після - це волосся після третього застосування ботокса Лов'єн і теж вирівняне прасочкою. Самої баночки 10 мл на мою довжину волосся вистачає приблизно на 4-5 разів.

Lovien Botox відгуки

Мої відчуття, якщо коротко - я залишилася дуже задоволена і отримала те, що хотіла. Без цього спрею моє волосся легке і неслухняне, а з ним воно поживлене і розсипчасте. Навіть після першого застосування відчувається приємне ообтяження, як ніби кожен волосок оповитий невидимою захисною мантією. Процес розчісування тепер не такий болючий і з меншою кількістю втраченого волосся. З даним засобом моє волосся придбало гарний і натуральний блиск, я вже мовчу про зволоження і живлення, яке теж дуже складно не відчути. Однозначно рекомендую ботокс Лов'єн!

Назад