Фотоогляд на водостійкий гель Schwarzkopf Osis+ Play Tough

Шварцкопівський Osis+ Play Tough 4 заслуговує мільйонів похвал і позитивних коментарів. Саме з цієї причини сьогодні Ви будете читати мій відгук на водостійкий гель ультрасильної фіксації, який я придбала в інтернет-магазині «ProstoPrelest» кілька місяців тому.

Фотоогляд Schwarzkopf Osis+ Play Tough

Власне кажучи, моє знайомство з брендом Schwarzkopf почалося ще в далекому минулому, а перші позиції купувалися в мас-маркеті. Так, повільно, але впевнено я дійшла до онлайн покупок, де набагато зручніше підбирати товари, адже покупець може ознайомитися з інструкцією, описом властивостей і іншою важливою інформацією, щоб придбати максимально відповідний для себе варіант. Але зараз не про це.

Після формування замовлення, в перебігу декількох годин мені зателефонував оператор магазину. Я дуже педантична по відношенню до термінів придатності, оригінальності продукції, тому дуже довго розмовляла і з'ясовувала всю необхідну інформацію. Окреме спасибі оператору за те, що терпляче відповідала і консультувала. Отже, замовлення було погоджено і настав час очікування.

Schwarzkopf Osis+ Play Tough

Через два дні моя посилка була у мене в руках. З приводу пакування претензій теж немає. По-перше, розглянемо упаковку. Об’єм засобу 150 мл, зверху є дата виробництва. Зі зворотнього боку є опис, в тому числі і російською мовою. Є склад, що теж важливо.

Далі про сам засіб. Запах не примітний, як у стандартного стайлінгу. За кольором засіб безбарвний, але присутній блакитний відлив.  Нанесла невелику кількість на руку, за текстурою гель не липкий. Дуже легко наноситься на волосся і без проблем піддається змиванню.

Я полюбляю створювати ідеально гладкі зачіски, щоб не стирчала жодна волосинка. Тому мені необхідно максимально надійний фіксатор. Також дуже важливо, щоб при підвищеній вологості засіб зберігав свої властивості, що для Osis+ Play Tough 4 взагалі не проблема.

Водостійкий гель Schwarzkopf Osis+ Play Tough

Крім гелю, в лінії Osis+ мені ще дуже подобається віск з матовим ефектом. Це взагалі щось. Надає зачісці неймовірний ефект і надає можливість експериментувати від душі. На кінець, хочу сказати, що продукція Schwarzkopf - дуже гідний конкурент дорогим аналогам. Тому сміливо беріть, створюйте кожен день нові, оригінальні образи і будьте яскравими!

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12