Фотоогляд на шампунь для жирної шкіри голови Fanola Sebum Regulator

Напевно для того щоб знайти свій ідеальний косметичний засіб, кожна дівчина проходить свій шлях.
У цьому фоотоогляді я б хотіла поділитися своєю історією, а саме про те, як у мене все-таки вийшло підібрати ефективний догляд за волоссям. Йтиметься про італійську торгову марку, Fanola. Наскільки мені відомо найпопулярнішим і розкрученим засобом серед фанол є шампунь проти жовтизни. Це був перший раз, коли я почула про цей бренд. Моя мама придбала собі на пробу маленький об'єм і після застосування була в захваті.



Фотоогляд на шампунь для жирної шкіри голови


Я теж вирішила придивитися до Fanola і подивитися, що взагалі у них є. На мій подив я виявила досить велику кількість засобів по догляду за волоссям, а також барвники. До речі відгуки про фарбу в інтернеті теж досить таки хороші.

Загалом, трохи про мене. Я брюнетка, волосся середньої довжини, схильні до жирності.
Серед усіх засобів вирішила придбати шампунь для жирного волосся (Fanola Sebum Regulator). Отримала посилку вже на наступний день після оформлення замовлення. Після відкриття відразу ж відправилася у ванну, тестувати продукт. На упаковці російського опису я не знайшла. Але в принципі це виявилося не критичним для мене, так як в англійському я трохи орієнтуюся.



Фотоогляд на шампунь


Відкривши кришечку, я відчула різкий запах шампуню. Якщо чесно, спочатку мені зовсім не сподобався. Але все ж діватися було нікуди і голову я помила. Наносила шампунь два рази, як і радив оператор. Після миття, на волоссі залишається тільки легкий шлейф, приємний і ненав'язливий. Як на мене то аромат свіжий і присутні якісь лісові нотки.
За своєю консистенцією шампунь гелеобразний, з перламутровим відтінком, непогано пінитися. Зовнішній вигляд волосся після сушки приємно здивував. З'явився гарний відблиск, а біля коріння немає ніяких ознак сальних виділень. В такому стані волосся протрималася два дні, що не могла мене не радувати.

Підводячи підсумок, хочу сказати, що засобом я сто відсотків задоволена. Всі мої очікування і ефективність засобу підтвердилися. В описі читала, що рекомендується використовувати в комплексі з очищуючим скрабом. Тепер чекаю нову посилочку і до речі за цей фотоогляд мені дали знижку на наступну покупку.
Магазинові дякую!

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12