Фотоогляд на шампунь з аргановою олією Schwarzkopf

Мені завжди подобалася торгова марка Schwarzkopf. У їхньому асортименті присутні засоби для різних проблем з волоссям, шкірою голови і це дуже зручно. Я, напевно, вже спробувала відсотків 40 з представленого вибору, коли натрапила на серію з Арганом.

Замовила я собі весь комплекс, а саме шампунь, маску і олію. Тому що всі майстри в один голос завжди говорять, що, застосовуючи тільки один засіб максимального ефекту не бачити. Я це вже сто разів перевірила, тому і вам рекомендую слідувати цій не хитрій пораді.



Фотоогляд на шампунь з аргановою олією Schwarzkopf


У мене по природі більш-менш нормальне волосся, без будь-яких яскраво виражених проблем. Єдине, з чим я намагаюся розлучитися так це жорсткість. На дотик моє волосся схоже на губку. Тому без гарної маски і олії мені ніяк не можна. Я чула про диво дії арганової олії і знаю, що дуже багато виробників додають його в косметику для волосся і не тільки. Тому без сумнівів і коливань я придбала три засоби.

В фотоогляді мова піде про шампунь, так би мовити основу догляду за волоссям.
Почнемо з упаковки. Тюбик м'який, матовий. Досить зручний в застосуванні. Зі зворотного боку є опис засобу на різних мовах, в тому числі і російською. Терміни придатності теж є. Знизу тюбик ніби прозорий, видно бульбашки, це дуже красиво виглядає.



Фотоогляд на шампунь з аргановою олією Schwarzkopf


Як тільки відкриєте кришечку, відразу відчуєте дуже приємний, солодкий запах. Я б сказала, що аромат схожий на квітковий букет. Шампунь ну дуже смачно пахне і запах ненадовго затримується на волоссі після миття. За своєю консистенцією засіб прозорий, не сильно рідке. На одне миття потрібно всього кілька крапель, так як засіб відмінно піниться. Після шампуню наношу на волосся маску, щоб додати блиск і прибрати ту саму жорсткість. А потім, на злегка підсушені рушником кінчики наношу олію. Ефект від цих трьох засобів просто космічний.
Волосся ніжні, м'які і гладкі. Кінчики виглядають доглянуто, що не пересушені. Мені дуже подобається.

Назад