Фотоогляд на Зміцнюючий ліфтинг-гель для тіла Algologie

Щорічно та на постійній основі я борюся з в'ялістю шкіри, вік і вічна зміна ваги тіла дає про себе знати. Пройшовши карусель зимових свят, навесні, я зазвичай скидаю кілограми і на тлі цього шкіра виглядає жахливо, адже після схуднення шкіра розтягнута і в підсумку повнішою я виглядаю гармоничніше і краще, ніж після втрати кг. А мене таке не влаштовує.

У минулі роки я використовувала альгінатні маски Альго Натурель і Demax - Атицелюлітний крем. Мені результат від них подобався: він не глибокий, шкіра не стає ідеальна, але розгладження є. От мені й захотілося знайти новеньке, щось дорожче і більш професійного призначення.

Я пригадала, що подруга довгий час розхвалювала і нав'язувала мені косметику Алголоджі, яка родом, як і альг спа, з Франції. Говорила з виряченими очима, що «Ефект від косметики бомба!». Зайшовши в інтернеті на всілякі сайти algologie, я довго дивилася на ціни і відгуки косметики алголоджі і зробила висновок, що найнижчі ціни однозначно на сайті Простопрелесть. Мою увагу на цьому ж сайті привернули 2 чудових продукта, над якими за підсумком я міркувала цілу вічність: Активна сироватка для схуднення і Зміцнюючий ліфтинг-гель для тіла.

Різниця в тому, що сироватка спрямована на зменшення жирових відкладень і тим самим об'ємів загалом, а дія гелю направлена на усунення цієї ж мерзенної в'ялості і підвищення тургору шкіри. Думаю, мій вибір був очевидний, що треба брати другий, так як я шукала засіб саме проти в'ялості і для еластичності, але, як і будь-яка жінка я пірнула в сумніви. Зрештою взяла гель).

Відгуки Зміцнюючий ліфтинг-гель для тіла Algologie

Гель algologie прийшов без коробки і без плівки, але був міцно і надійно замотаний в пузирчату плівку і утрамбований в коробку. Зовні пляшка охайна, без подряпин і потертостей з приємним дизайном якихось водоростей (запах відповідає дизайну). На фото видно, що гель нагадує рідкуватий крем, як би парадоксально це не звучало і при нанесенні відчуття ті ж. Термін придатності до квітня 2020 р, сподіваюся, що до цього моменту він закінчиться.

Наношу кожен день на найпроблемніші ділянки: живіт, груди і зовнішня частина стегон. Витрата невелика. У використанні гель до місяця. Звичайно ж до гелю я додала ПП і щоденну ходьбу на довгі дистанції (ПХ в святкові дні пішло на другий план). Однозначно гель працює, звичайно не так, як хотілося б, щоб за 3 дні все розгладилося, і проблема зникла, але підвищення еластичності я вже бачу. Поки задоволена відсотків на 60-70%. Шкіра виглядає краще і трішечки підтягтнута. Буду спостерігати далі ..

Назад