Фотоогляд на Термозахисний спрей BBcos

Купила термозахист тижні 3 тому. До цього я довгий час користувалася термозахистом Концепт, який мене цілком влаштовував. Спробувати інший термозахист мені просто захотілося з жіночого інтересу "спробувати щось новеньке". Занадто дорогий термозахист купувати сенсу не бачу. Раптом вона не сподобається або взагалі зіпсує волосся. Буде як мінімум шкода витрачених грошей.

Безаміачна фарба для волосся з кератином від bbcos давно запала мені в душу, але ніяк я нею не скористаюся. В принципі, саме завдяки фарбі я і знаю що є такий бренд як bbcos, про який відгукуються досить непогано. Спрей Бібікос коштує рівно в 2 рази дорожче Концепту і купити його було не важко, так як він є на багатьох сайтах.

Фотоогляд на термозахисний спрей BBcos


Доставили спрей швидко і без проблем. Пляшка як на фото, дуже яскрава і мультяшна, прийшла ціла і не пошкоджена. Запах незвичний якийсь, я б навіть сказала невластивий спрею. Мені нагадує запах декоративної косметики. На волоссі він не тримається і, в загальному, відрази не викликає, що вже добре.

Відгуки на термозахисний спрей Бібікос


Фіксації немає і волосся не склеює при розумному нанесенні, якщо обприскати спреєм всю голову, то і результат буде відповідний. Волосся від нього жорсткіше або м'якше не стало, тобто якщо Ви бажаєте додатковий догляд, то цей спрей не для вас.

Відгуки на спрей BBcos


Кінчики поки не посіклися і спрей по своїй дії мене влаштовує. Другий раз не візьму, ближче до душі Концепт і, мабуть, повернуся до нього.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12