Фотоогляд на Шампунь для ультра-об'єму Goldwell Dualsenses

Коли купувала шампунь торгової марки Голдвелл Sun Reflects, то в подарунок, як постійному клієнтові, працівники магазину вклали мені ще й пробник шампуню Goldwell Dualsenses Ultra Volume. Я навіть подумати не могла, що він настільки мені сподобається! Даною торговою маркою користуюся вже досить давно, але з певною періодичністю, так як розумію, що на одному шампуні зациклюватися не можна. Шампунь Голдвелл служив у мене як рятувальник після літнього сезону. І ось в руки мені попався цей чудовий пробник, після якого, я відразу ж замовила повний шампунь на сайті Просто Прелесть.

Так склалося, що у мене від природи дуже тонке волосся, яке сильно пухнаститься. Я його не фарбую, так як воно і без того пошкоджене феном та іншими термоінструментами. Об'єму, звичайно, моє волосся не бачило вже давно, і я вже якось змирилася. Для мене найважливіше - це здоров'я волосся, тому укладати пасма за допомогою стайлінгу мені взагалі не хотілося!

Після першого використання я відчула незвичне відчуття. М'яка м'якість кудись поділася від волосся, і вони стали більш жорсткими, але при цьому еластичними. В той момент я прекрасно зрозуміла, що чимось треба жертвувати і бажаний об'єм можливо отримати тільки на міцному, густому волоссі. Після другого застосування, мені навіть дуже сподобався стан мого вже більш міцного волосся! Воно були наповнене, а посічені кінчики виглядали не так жахливо.

Фотоогляд на Шампунь для ультра-об'єму Goldwell Dualsenses

Дизайн упаковки виконано у спокійних, біло-блакитних тонах, без зайвих написів. Дозатор дуже зручний у використанні і не вимагає зайвих зусиль при відкритті. На задній стороні упаковки зазначена повна інформація про склад, а також додаткова наклейка з описом товару українською мовою.

Що стосується шампуню то він має легку фіолетову, гелеву консистенцію. Невеликої горошини мені вистачило, щоб прекрасно вимити волосся середньої довжини. Очищує засіб чудово, до цієї властивості претензій ніяких немає. Що стосується запаху - то він просто чудовий! Взагалі у всій марки Голдвелл засоби пахнуть дорогим салонним ароматом, мені він дуже подобається.

Фотоогляд на Шампунь для об'єму

Після використання даного шампуню я ще й висушила волосся головою вниз. А далі було дійсно «Вау». Мені здається я б за допомогою стайлінгу не змогла б зробити такий ефект. Підводячи підсумки скажу, що жодного разу не пошкодувала про покупку, і мені дійсно сподобався той ефект, який дає цей засіб. Спасибі велике магазину Просто Прелесть, що даєте можливість відчувати себе красунею!

Назад