Фотоогляд на очищуючий гель для обличчя Christina Bio Phyto

З недавніх пір у мене дуже проблемна, чутлива шкіра, яка схильна до появи нових прищів. Тому мені потрібно було терміново міняти свій основний догляд, і почала я саме з очищення. Давно вже чула хороші відгуки косметологів на засіб Bio Phyto Mild Facial Cleanser - Очищуючий гель від «Христина», почитала відгуки і вирішила випробувати самостійно. Купувала в інтернет-магазині Просто Прелесть, відповідно пишу фото відгук саме сюди.

Фотоогляд та відгуки Christina Bio Phyto

Упаковка. Незабаром я отримала свій чудовий гель. Дизайн товару мені відразу дуже сподобався: біла, матова з маленькою зеленою смужкою, немає нічого зайвого. Відразу створюється відчуття правильної професійної косметики. М'яка туба в об'ємі 250 мл зроблена дуже якісно, ​​а головне з розумом. Це дозволяє використовувати засіб в мінімальній кількості.

Консистенція. В принципі немає нічого незвичайного. Досить густа, прозора консистенція з приємним легким запахом трав. Я б сказала, що так пахне свіжість.

Для мене в першу дуже важливо не тільки якість, але і економічність в використанні. Не можна не відзначити, що маленька крапелька гелю ну просто відмінно піниться і добре розподіляється по всьому обличчю. Думаю, такої упаковки мені вистачить більше, ніж на півроку щоденного застосування. Сам виробник заявляє, що ви отримаєте м'яке очищення, і я вам скажу, що так воно і є! Раніше, після використання міцелярної води, я відчувала таку сухість та стягнутість, шкіра прям таки вимагала якийсь зволожуючий і живильний крем! Але після цього засобу все якраз навпаки.

Фотоогляд на очищуючий гель Christina Bio Phyto

При тому, що гель прекрасно видалив весь мій макіяж (а я фарбуюся нормально), так залишилося ще і таке відчуття легкості і м'якості на обличчі. Через тиждень на таких ділянках як ніс, борода і щоки зникло лущення, яке турбувало мене найбільше. Після вмивання я можу спокійно почистити зуби, розчесати волосся і вже тільки потім продовжувати інші процедури по догляду за обличчям.

Мені досі не віриться, що я таки знайшла свій засіб. Через два тижні інтенсивного використання я помітила, що мої пори добре очищені, але при цьому шкіра прекрасно себе почуває. Стали менше з'являється різні висипання і подразнення.

Особисто моя думка - професійна косметика Кристина гідна нашої уваги і повністю виправдана в ціні. Зараз рекомендую засіб своїм подружкам, а тепер і вам! Дівчата, власниці сухої, чутливої ​​і проблемної шкіри, обов'язково зверніть увагу на даній засіб, не пошкодуєте!

Назад