Фотоогляд на трав'яний тонік RYOR

На той момент, коли тонік опинився у мене в руках, я, в принципі, не була знайома з такою торговою маркою, як Ryor. І саме з цієї причини я відразу ж вирушила в простори інтернет мереж у пошуках інформації, що це за фрукт і з чим його їдять. Інформації, чесно кажучи, не особливо і багато, про сам бренд ще можна знайти, а ось про тонік практично на всіх сайтах однакові відгуки та описи. Тому то я і зважилася написати докладний фотозвіт, щоб допомогти комусь із вибором засобу для очищення.

Шкіра обличчя у мене нормальна, але схильна до сухості. Я підібрала собі арсенал засобів, які мені допомагають справлятися з нестачею вологи, тому навіть не помічаю своєї проблеми. Але як тільки прибираю один із засобів, то відразу з'являється стягнутість і лущення. Тому тоніки, що сильно підсушують, я взагалі не розглядаю для себе.

Зовнішньо мене упаковка тоніка не приваблює. Дизайн скажемо так м'яко ніякий. Непоказна пляшечка і з не менш непоказною наклейкою. Написано все незрозуміло якою мовою, але слава Богу зі зворотного боку інтернет-магазин приклеїв переклад. Вгорі, там, де знаходиться дозатор, було запечатано плівочкою. Цей момент звісно порадував. Можна сказати, що це певна гарантія, що засіб оригінальний і ніхто ним не встиг покористатися до тебе. Знімається захисна плівка легко та просто.

 

Трав'яний тонік для обличчя Ryor - фотоогляд

 

За своєю консистенцією тонік дуже рідкий, прям ну занадто. Колір якийсь непривабливий, жовтий. Запаху як такого немає. Я щиро кажучи і не розібралася. Мені подобається, коли такі косметичні засоби ароматизують і роблять їх приємними до застосування. Тим більше коли це призначено для обличчя. Але це не про тонік Ріор.

Попередньо перед використанням тоніка я вмилася за допомогою пінки. Після чого я намагалася акуратно нанести засіб на ватний диск, але через те, що тонік дуже рідкий, не розрахувала та пролила. Загалом, процес не задався у мене з самого початку. З горем навпіл я змочила ватяний диск тоніком і приступила до обличчя.

Після протирання тоніком шкіра особливо не змінилася. Жодних відчуттів теж я не відчула. На фото теж не дуже видно різницю між чистою шкірою і після тоніка.

 

Трав'яний тонік для обличчя

 

Але все ж таки, залишки макіяжу тонік прибрав, шкіру не пересушив. Завдяки зволожуючим речовинам, що входять до складу тоніка, шкіра наступного ранку була м'яка. З ранку, до речі, я теж вирішила протерти обличчя, щоб усунути жирний блиск і очистити обличчя перед нанесенням макіяжу. То мені вже він не здався таким незрозумілим, як уперше.

Враження про тонік склалося спірне, але хочу подивитися тепер як змінюватиметься стан шкіри при регулярному застосуванні. Загалом, як експеримент я рекомендую пробувати тонік для шкіри ТМ Ryor.

Назад