Фотоогляд на термозахисний спрей Fanola Styling Tools

Моє волосся пройшло велику кількість експериментів, а скільки йому ще належить пройти - це невідомо навіть мені) Почну з того, що не так давно я була брюнеткою, але з роками чорний набрид і поступово я почала освітлюватися, незабаром і зовсім висвітлила кінці під блонд, зробивши так зване амбре. Додам, що волосся у мене трохи в'ється (тому й неслухняне) + пошкоджене і пористе, праскою вирівнюю його щодня, тому без захисту тут не обійтися. До вибору косметики завжди ставлюся серйозно і скрупульозно, читаючи відгуки і фотоогляди. Але не в цьому випадку.

Про косметику Фанола я чула хороші відгуки, особливо про антижовтий шампунь, який потрапив в список моїх бажань, і лосьйон від випадіння. Натрапивши на термозахист Фанола, я забарилася, тому що відгуків на засіб толком немає, тільки на іноземних сайтах. Як з'ясувалося, лінійка нова. Ціна як для професійної косметики хороша, об'єм теж чималий - 300 мл. І термозахист призначений саме під утюжок - «це те, що мені потрібно» подумала я. Вирішила зателефонувати оператору і проконсультуватися з ним, вона запевнила мене, що результат від засобу буде очікуваний і термозахист мене не розчарує. Ось так Фанола і з'явилася в моїй ванній кімнаті на поличці.

Фотообзор на термозащитный спрей Fanola Styling Tools

Перше, що мене здивувало це розпилювач, тому що це не спрей, а лак виходить. У попередніх моїх термозахистах був розпилювач у вигляді спрею. Тому на початку було незвично. З термінами все в порядку, що теж для мене важливо. Перекладу на рос / укр на зворотному боці пляшки я не виявила. Я розпорошую лак Фанола на сухе волосся, попрядно і перед кожним застосуванням прасування, на вологе волосся не використовую, тому що перед сушінням фена наношу олію Матрикс. Пляшка виконана в стильному дизайні. Загалом, перше моє враження було неоднозначне.

Фотообзор на термозащитный спрей Fanola Styling Tools

У мене жорстке волосся, але після розприскування термозахисту Фанола воно стає неймовірно м'яким, не сплутується і легко вирівнюється. Рівне, блискуче і красиве. Запах лаку як в салоні, специфічний. Швидко зникає.

Фотообзор на термозащитный спрей Fanola Styling Tools

Користуючись одним термозахистом, моє волосся не врятувати і не відновити, тому про захист волосся судити складно, хоч і купую засіб вже вдруге. Лак мені дуже подобається в застосуванні. Він не склеює, не обтяжує волосся, а такий спрей потрібно ще добряче пошукати. Думаю, якщо забезпечити волоссю повноцінний відновлюючий догляд, то термозахист не залишиться непоміченим.

Назад