Фотоогляд на постпілінговий тональний крем Christina Rose De Mer

Добрий день! Хочу розповісти свою історію знайомства з тональним кремом Сhristina Rose De Mer. Після процедури пілінгу мені його нанесла косметолог, запевнивши, що даний засіб можна і навіть потрібно наносити після подібних процедур. Побачивши результат після нанесення крему, я здивувалася, як тональний засіб може приховати постпілінгове почервоніння і при цьому бути не шкідливим для подразненої шкіри. Після пілінгу я вийшла на вулицю не турбуючись про зовнішній вигляд, як це зазвичай буває після очищувальних процедур у косметолога. Тональний протримався на обличчі до вечора, він не скатався і не вібрався. Шкіра виглядала досить привабливою, майже не було видно сліди почервоніння і нерівностей на шкірі. Цей факт мене вразив і став причиною покупки даного крему для використання його в домашніх умовах.

 

Фотообзор на постпилинговый тональный крем Christina Rose De Mer

 

Перед застосуванням тонального крему я вмилася теплою водою, очистила обличчя низькопроцентним кислотним пілінгом Демакс, протерла шкіру тоніком Кадір і після всього цього приступила до нанесення крему Кристина. Текстура крему легка, наноситься рівномірно, відчувається оксамитовим шаром на шкірі, не залишаючи плям і переходів відтінків на шкірі. Відмінно злився з моїм натуральним кольором шкіри, крем ніби підлаштувався під нього. Добре приховує недоліки і нерівності. Тримається добре цілий день. З цим тональним засобом шкіра виглядає здоровою і доглянутою, при цьому зволожена протягом усього дня. Цей постпіллінговий крем можна використовувати як в літній, так і в зимовий період. На шкірі не відчутний, пори не закупорює. Наношу його щодня масажними рухами, як і будь-який тональний крем.

 

Фотообзор на постпилинговый тональный крем Christina Rose De Mer

 

Дуже задоволена ефектом від використання тонального крему! Відмінний засіб, рекомендую його всім. Думаю, він однаково підходить як для сухої, так і для жирної шкіри. Для мене цей засіб в иявився просто знахідкою, планую користуватися ним на постійній основі.

 

Фотообзор на постпилинговый тональный крем Christina Rose De Mer

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12