Фотоогляд на Dr.Kadir Гель для очищення обличчя Зелений чай

Косметиці доктор Кадір доводилося бути у мене на обличчі виключно у косметолога. З кожним приходом в спа-салон мені її рекомендували все частіше і частіше, поки я остаточно не здалася. Вирішила купити повноцінну пляшку в інтернет-магазині, ніж брати на розлив в спа-салоні (люблю, коли все як годиться).

Ні для кого не секрет, що ціна ізраїльської косметики м'яко кажучи «кусається», але здоров'я шкіри має бути понад усе. Моя умивалка була на межі, і я стала підглядати собі гель для вмивання з Доктора Кадір. Порадившись з косметологом, зупинилися на гелі з зеленим чаєм. У мене комбінована чутлива шкіра з ознаками купероза, догляд для неї підібрати не так вже й просто.

Фотообзор на Dr.Kadir Гель для очищения лица Зеленый чай

Запах у гелю, як на мене, не зовсім чайний, але вельми приємний і не нудотний. Колір звичайно ж зелений, текстура середня - не густа, ні рідка, піниться відмінно (але поки я намагалася сфотографувати себе, вся піна кудись поділася).

Фотообзор на Dr.Kadir Гель для очищения лица Зеленый чай

Після зняття макіяжу міцелярної водою, я приступаю до вмивання. Шкіру гель очищає дуже м'яко і ретельно, без подразнення, стягнутості, скрипу. Не сушить. Користуюся щодня вранці і ввечері протягом 2,5 місяців. Кардинальних змін не побачила, але підшкіряних вугрів стало менше, що дуже радує.

Гелем Кадір я сповна задоволена, він економічно витрачається і професійно очищає шкіру. Мені стало ясно чому косметологи його так люблять, тепер і я в числі прихильників доктор Кадір.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12