Фотоогляд на спрей для прикореневого об'єму Matrix Total Results

В один прекрасний момент душа попросила кардинальних змін і я перетворила себе - підрізала волосся дуже коротко. Користувалася воском Шварцкопф, яким була дуже задоволена. Його було відчутно на волоссі, але фіксація мала місце. Загалом волосся стало стрімко зростати, і вже по закінченню приблизно 4х місяців віск перестав мене рятувати. Та вже підстригатися я не захотіла, вирішила відростити волосся під каре.

І ось мені знадобився новий б'юті засіб, який підніме волосся біля коріння і додасть йому щільності, томущо моє волосся є тонке і при цьому м'яке (а шампунь з кондиціонером для блондинок Матрикс їх ще більше пом'якшує), позбавлене об'єму.

Матриксом користуюсь не перший рік, впевнена в якості і ефективності косметики. Але все ж в якості експерименту, парочку спреїв перед Матриксом встигла купити, вони ж мене і розчарували. Ось так я і вибрала спрей з перевіреного мною бренду.

Всі пляшечки Матрикс виглядають дуже стильно, більш того виготовлені з якісних матеріалів, цей спрей не став винятком. Розпорошується класно, охоплюючи чималу область волосся. Після нанесення роблю звичну мені укладку за допомогою фена і брашинга.

Після того, як я переконалася, що спрей не склеює волосся після 3-х натискань, я збільшила кількість натискань до 7. Саме ця кількість допомагає мені досягти потрібного ефекту. І він бомбезний!

Фотоогляд на спрей для прикореневого об'єму Matrix Total Results

Коріння не виглядає жирним, не склеєне. Прикореневий об'єм виглядає природньо. Волосся стало жорсткіше, що для мене плюс. Воно надійно зафіксоване в потрібному положенні. Закріплюю укладку лаком Шварцкопф. Вся продукція з фотоогляду найкраща з найкращих. Дуже рекомендую її і вам.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12