Фотоогляд на еліксир для освітленого волосся Shot

Я прихильник косметики, яка не містить в своєму складі сульфатів. І ще я блонд, тобто волосся постійно освітлюється і тим самим пошкоджується. Спрей - це мій улюблений косметичний засіб, адже він залишає за собою приємний запах і справді в силах не тільки подбати за волоссям, а й відновити його.

Я переглянула багато варіантів, але щось постійно змушувало мене сумніватись: то склад, то відгуки, то ціна .. А на shot care design відгуки в гуглі якщо є, то тільки хороші. Формула спрея бузсульфатна з олією Аргана і макадамії, кератином і молочними протеїнами. Від виробника написано, що спрей рекомендується освітленому, пошкодженому і ламкому волоссю, а це саме те, що мені потрібно. Не можу не згадати про ціну зі знижкою в 320 грн, яка остаточно практично змусила мене купити спрей для волосся.

Shot продукція має непоказний дизайн, за яким по ідеї повинна ховатися непогана начинка. Винятком в дизайні не стала пляшечка мого багатофункціонального спрея-еліксиру. Матова біла оболонка і нічого особливого. Ззаду наклейка на рідній мові. Внизу пляшки дата кінцевого споживання - до 2023 року, але після відкриття термін використання 12 місяців, що теж вказано, ось тільки не на наклейці, а на самій пляшці. Об'єм невеликий - 150 мл. Розпилювач звичайний.

Фотоогляд на еліксир для освітленого волосся Shot

Застосувала спрей на вологе після миття волосся. Десь 5 натискань на середню довжину, після чого злегка прочесала широким гребінцем, щоб рівномірно розподілити. За текстурою спрей мені схожий на молочко, густий  і має білий колір. Запах же у нього чудовий: солодкий і дуже схожий на всім улюблене морозиво пломбір. З ним волосся розчесувати ідеально, без жертв так би мовити. Ще я пробувала спрей наносити на сухе волосся. При нанесенні, через густоту засобу відчуття, ніби волосся зараз склеється і відчувається вологість на волоссі. Коли розчесала, неприємні відчуття на кшталт зникли, але цей спосіб застосування мені не сподобався. Я наношу еліксир тільки на вологе волосся і через день.

Відгуки на еліксир Shot

Косметика shot та відгуки на неї мене не підвели. Користуюся спреєм не так довго, але бачу, що засіб розумний і вже хочу собі прикупити шампунь shot для блондинок, щоб посилити позитивний вплив на волосся.

Назад