Фотоогляд на сонцезахисний крем з тоном Holy Land

З брендом Холі Ленд я вже знайома давно і повністю довіряю ізраїльській якості. У мене вже був досвід використання їх лосьйону, крему, сироватки і для мене косметика Holy Land - чудова. Коли прийшов час вибирати крем на літо я відразу ж зрозуміла, що це буде сонцезахисний крем з тоном Holy Land. Тим більше, що до цього мені його ще радила подружка-візажист.

Перше враження від Holy Land Sunbrella Spf 30: і ось в моїх руках знаходиться мила, маленька баночка кольору шоколаду. Вона упакована в захисне покриття від небажаного розпакування. Спершу здається, що це тільки тональний крем, але дівчата не плутайте - цей крем є сонцезахисним!

Дизайн упаковки виконано дуже дешево, мені здається, за таку ціну можна і більше попрацювати дизайнерам компанії, адже упаковка виглядає як зі звичайної полки дешевого супермаркету. За функціональністю він теж не продуманий, видавлюється дуже багато, зручніше було б користуватися дозатором. Крем придбала об'ємом 50 мл, хоча є ще й 125 мл. Хороший оптимальний об'єм, який не займе багато місця в сумочці.

Коли я його тільки зібралася купувати, мене здивувало, що там є тільки один відтінок, адже пропонують хоча-б 2-3 штуки мінімум. Але потім менеджера магазина ProstoPrelest мені пояснили, що він автоматично підлаштовується під мій тип шкіри, так воно далі і було. Але дивіться без крайнощів, білій шкірі і сильно темній я думаю, що не сильно підійде.

склад сонцезахисного крему Холі Ленд

Склад санскріну Холі Ленд Demi Make-Up я подивилася за допомогою спеціального сайту, який завжди хоч приблизно мене орієнтує. Не скажу, що він чудовий, адже деякі речовини дійсно не найкращі, але розумію, що це тільки у великих дозах. Саме ці, трохи шкідливі речовини поглинають ультрафіолет. Але є тут корисні компоненти: зелений чай, гінкго білоба, пантенол.

Крем має нейтральний хороший запах, ніжну консистенцію, схожий на СС-крем. Хотілося б відзначити, що розподіляється по шкірі він чудово. При нанесенні я використовую пензлик, мені так зручніше. Витрачається крем економно, у мене він вже як пів року, звичайно, це не щоденне застосування, але наношу я його достатьо часто.

фотообзор крема Холи Ленд с тоном

У мене нормальна шкіра і після нанесення вона прекрасно «дихає», але читала інші відгуки, думаю, що дівчаткам з жирною і проблемною шкірою потрібно буде призвичаїтися в застосуванні. Крем дуже добре зволожує, тому може бути «важким» для проблемної шкіри.

На моїй шкірі замаскував дрібні недоліки, вирівняв тон, пори не забиває. Користувалася кремом в холодний період часу - підлаштовується під тон шкіри добре.

Переваги крему Холі Ленд:

  • професійний бренд;
  • добре наноситься;
  • автоматично адаптується під тон шкіри;
  • не забиває пори;
  • добре зволожує;
  • приховує дрібні недоліки.

Недоліки:

  • потрібно призвичаїтися до витискування, видавлюється занадто багато;
  • проблемній шкірі, я думаю, не підійде.
Назад