Фотоогляд на пілінг для шкіри голови (пре-шампунь) Fanola

Дівчата привіт, сьогодні хочу розповісти про свій досвід у використанні пре-шампуня для шкіри голови від бренду Фанола. З недавніх пір я почала помічати, що у мене дуже часто почала жирніти шкіра голови, а через деякий час з'явилося сухе лущення, іноді після розчісування відпадали невеликі шматочки лупи.

В інтернеті дуже часто читала, що дівчата в такому випадку використовують м'які скраби. Рішення про покупку такого засобу для шкіри голови було для мене цілком логічним, адже для обличчя я теж купую скраби. Раніше я вже користувалася косметикою Фанола і вона мені дуже подобалася, тому зайшовши на сторінку інтернет-магазину, я прийняла рішення на користь даного бренду.

Пре-шампунь Фанола

Що обіцяє виробник:

- скрабування і очищення від відмерлих частинок шкіри, стайлінгу продуктів;

- поліпшити кровообіг, тим самим прискорити ріст волосся;

- позбавити від жирної шкіри і лупи.

Прийшла довгоочікувана покупка і ось чудова, мила і акуратна баночка стоїть у моїй ванній кімнаті, до речі займає небагато місця. Дизайн цікавий, стриманий, сучасний, мені дуже подобається. Хотілося б відзначити ще дуже важливу деталь - це носик пляшечки, важлива і ще одна причина чому я вибрала саме цей продукт.

У способі застосування вказується, що пілінг потрібно наносити на суху шкіру голови. Я пробувала і на суху, і на вологу, особливої ​​різниці не помітила. Далі змивала своїм шампунем, але в рекомендації до застосування написано, що можна купувати шампунь відповідно до своєї проблеми (випадіння, лупи і жирної шкіри). Можливо, результат буде краще. Я порахувала свою проблему не сильно серйозною, тому залишила все як є. Пілінг не жорсткий, не болючий, під час застосування відчувається легкий холодок, приємний.

Відгуки на пілінг Фанола

Результат застосування мене порадував і те, що було обіцяно - зроблено. Пре-шампунь Fanola дійсно вже після першого застосування добре очистив шкіру від різного лущення. Помітно додався об'єм біля коріння і волосся стало візуально набагато густіше. Що стосується жирності, то волосся набагато довше виглядає свіжим, тому голову помила на день пізніше, ніж зазвичай.

Висновок: пілінг витрачається середньо-економно, але думаю, якщо використовувати раз в тиждень (по інструкції), то вистачить на півроку точно. Результати від застосування мене дуже радують, вважаю, що засіб однозначно вартий своїх грошей. Можу рекомендувати дівчатам зі схожою проблемою такий засіб, я думаю Ви залишитеся задоволені, як і я.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12