Фотоогляд на крем-фарбу для волосся RR Line

Всім доброго дня. Хочу поділитися враженнями про придбання цього товару в цьому прекрасному магазині! Мій огляд буде стосуватись крем-фарби, коректора та окислювача для волосся марки RR line, а саме: фарба  11.02, фарба12.7, корректор жемчужний, коректор серебристий і окислювач 12%.

Придбавши цей набір уже на протязі року, марку порекомендував мій парикмахер, який окрасив мене в чудовий блонд. Засыб цієї лінійки для волосся мене дуже порадував своэю якістю, а саме головне - результатом.

Фарба RR Line купити

Взагалі, від природи у мене сухе волосся, але при фарбуванні цією краскою, стан волосся не погіршився - це дуже важливий фактор при фарбуванні в блонд. Дуже порадував меня і той факт, что блонд виходить рівномірний, немає жовтизни! І все це без попереднього освітлення. Мій натуральний колір волосся - русявий, ближче до темно-русого.

Консистенція засобів хороша, не рідка, не розтікається, щільно та зручно наноситься. Не пече шкіру голову! І це при окилювачові 12%. Краска тримається шикарно, не вимивається до наступного фарбування.

Хороша інструкція, де точно вказані пропорції для змішування фарб та окісокислювача. Дуже сподоалась упаковка чорного кольору, не виглядає дешево, а красиво і лаконічно. Корректори неймовірні, справляються зі своєю задачею на 100%. Окисник хороший, запах приємний, не викликає неприємних відчуттів, пахнет смачненько.

RR Line відгуки та результат

Висновок мій такий: перепробувавши дуже багато марок краски, лінія RR зачепила мене і надовго. Прекрасна палітра, чудова якість, шикарна ціна! Користуюсь рік і міняти марку не буду. Це мій фаворит на сьогоднішній день.

Магазину окреме величезне спасибі за те, що представляєте цей бренд. Тому, що він не продається в кожному магазині. Я рада, що відкрила для себе продукт цього бренду і дуже задоволена!

Назад