Фотоогляд на шампунь проти випадіння Oyster

Після того як зіткнулася з проблемою випадіння волосся, почала активно шукати інформацію в інтернеті, консультуватися і тестувати різні способи. Але трохи пізніше моя хороша подруга порадила спробувати ойстерівский шампунь. Розрекламувала його як годиться, що і зміцнить, і зволожить, і не пересушить шкіру голови. Ну я не довго думала, піддалася провокації, так як на той момент мої особисті дослідження ні до чого не привели.



Фотоогляд на шампунь проти випадіння Oyster


Шампунь випускається в декількох об'ємах - 250 мл, 1000 мл. Я замовила собі маленький, як то кажуть для експерименту. Посилку отримала вже через день. Пляшка була добре запакована, загорнута в стрейч. Загалом, ніде нічого не протекло і не відбилося під час транспортування. За дизайном, пляшечка шампуню звичайна, нічого надприроднього. Під час миття голови зручно тримати в руці. Нагорі звичайний фліп-топ. Зі зворотнього боку пляшки є російський опис, де також вказано спосіб застосування шампуню.

Спеціально зняла всю кришечку на фото, щоб можна було розглянути консистенцію шампуню. Засіб не дуже рідкий, що робить його ще більш економічним, порівняно з іншими. Запах шампуню лікарський. Особисто мені схожий на якусь пшикалку для горла. Колір здається жовтим, але по факту безбарвний. Після нанесення на вологе волосся, проводжу легкий масаж шкіри голови. Шампунь добре піниться. Згідно з рекомендованим способом застосування, шампунь слід також наносити повторно і залишати на кілька хвилин. Але як ви розумієте, це як мінімум на половину скорочує час користування шампунем.



Шампунь проти випадіння Oyster


Після миття, шкіра голови добре очищена. У мене була невелика кількість лупи, так от після миття все білі пластівці змиваються. Очищаються волосся аж до скрипу, стають жорстким. Тому раджу потім використовувати кондиціонер для зволоження і живильну маску (через раз). Трохи підсушивши волосся рушником, я наношу на кінчики олію і добре прочісую. На волоссі залишається приємний, ароматний шлейф. Через місяць застосування, волосся помітно стало міцнішими, а випадання менш інтенсивним.
Шампунь ефективний і виправдовує очікування. Рекомендую до використання всім, хто шукає хороший засіб проти випадіння.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12