Фотоогляд на шампунь для захисту фарбованого волосся Matrix

Нещодавно я вирішила змінити імідж - пофарбувати волосся. Щоб захистити та зберегти надовго свій колір, мій перукар мені порадила шампунь Matrix Biolage Colorlast. Купивши його, я була приємно здивована, що в складі немає силіконів, в шампунь входять натуральні компоненти, а більшого об'єму вистачить мені надовго (хоча в мене дуже довге волосся).

Дизайн пляшечки виконаний у спокійному білому матовому тоні із міцного пластику, кришка закривається герметично – що є плюс, а мінусом є те, що немає дозатора. Мені, наприклад, було дуже незручно набирати шампунь, тому що я звикла, що на таких великих об'ємах завжди є дозатор. Важливо, що є інформація російською мовою на звороті пляшки. Можна повністю ознайомитися зі складом та прочитати інструкцію.

 

Фотоогляд на шампунь для захисту фарбованого волосся Matrix

 

Текстура шампуню досить густа, невеликої кількості вистачає для того, щоб добре вспінити і помити голову. Змивається він так само без проблем, подразнення шкіри голови не викликав, та й випадіння волосся теж. Хотілося б відзначити легкий та приємний запах, щось квіткове та натуральне. Але, на жаль, його вистачає ненадовго. Після того, як я висушила волосся феном, цей запах кудись випарувався.

 

Фотоогляд на шампунь для захисту фарбованого волосся Matrix

 

Стосовно свого волосся, шампунем я задоволена. У мене було досить неслухняне волосся, а стало м'яке і шовковисте. Що стосується збереження кольору, то це не той варіант засобу. Я пофарбувала волосся в блонд колір, але мені здається, що такий шампунь більше підійде для темних відтінків, тому що мій колір вимивався як і після миття звичайного шампуня.

 

Фотоогляд на шампунь для захисту фарбованого волосся Matrix

Я б таки більше рекомендувала шампунь Матрікс, так як він містить хороший склад. Загалом все індивідуально.

Назад