Фотоогляд на шампунь CHI Luxury

Моє знайомство з брендом Chi почалося як мінімум 2 роки тому, з тих пір, коли вийшла лінійка Кардашьян. Напевно, як і багатьох інших дівчат, мене дуже привернув продукт, який рекламує б'юті діва і мені відразу захотілося купити як мінімум шампунь і випробувати його. Спочатку купила шампунь Кардашьян, а після вже і кондиціонер, і вони стали моїми улюбленцями. Волосся ставали настільки шовковистим і доглянутими, що мені і думка в голову не приходила замінити засоби чимось.

В черговий раз я хотіла замовити свій улюблений набір, але раптово лінійку Kardashian замінила лінійка Luxury і тут я впала в ступор. Дивлюся на склад і начебто не змінився, дизайн пляшки практично той же, та й оператор запевняла що це все ті ж шампунь і кондиціонер, лише, грубо кажучи, змінилося 1 слово на пляшці. Обшукавши весь інтернет я переконалася, що в Chi відбулися зміни. Але все ж таки зважилася замовити новинку - і почала я з шампуню.

Дизайн пляшки, як я вказала вище, до ладу не змінився. Пляшка та ж матова чорна, дозатор глянсовий. Написи на пляшці повністю змінили, зате тепер хоч видно, що це шампунь бренду Chi (в лінії Кардаш логотипу на титульній стороні пляшки не було).



Шампунь з олією чорного кмину
Я дуже зраділа, коли знову почула цей солодкий аромат жуйки, він ніби став більш насиченим. Запах все так же залишається на волоссі до наступного миття.



Шампунь з олією чорного кмину
Текстура шампуню без змін: дуже густа і прозора. Піниться чудово, так що шампунь економний. Я мию голову щодня по 2 рази і після наношу кондиціонер (залишки Кардашьян). Вистачає мені пляшки більше ніж на півроку.



Шампунь з олією чорного кмину
Результат мене порадував, нітрохи не гірше Кардашьян, я б навіть сказала, що краще. Можливо розробники удосконалили формулу шампуню. Волосся стали шовковистим і м'якими. Шалено пахнуть і розсипаються. Підведу підсумки: шампунь нової серії виявився краще за попередній, і я рада, що не побоялася купити новинку.

Думала, що краще шампуню Кардашьян для мене просто немає, але виявилося, що «немає межі досконалості».
Тепер же шампунь Лакшері зайняв почесне місце в моїй ванні.

Прийшла черга кондиціонера, по ньому я також напишу фотоогляд найближчим часом.

Назад