Фотоогляд на незмиваючий кондиціонер Joico

На жаль, на момент придбання незмивного кондиціонера Джойко, моє волосся, шляхом регулярного випрямлення та укладки, було доведено до жалюгідного стану. І незважаючи на те, що я почала всіляко намагатися відновити їх здоровий зовнішній вигляд, справи були погані.

Масла не давали потрібного результату, а стандартний набір у вигляді кондиціонера і шампуню теж не виправдав покладених надій. З цих і не тільки причин було ухвалено рішення про придбання Joico. Моя подруга, трохи раніше займалася відновленням волосся після хімії і дуже добре відгукувалася про цей бренд. Мовляв, недооцінений та дуже ефективний.

 

Купити кондиціонер Joico

 

Ціна звичайно мене не втішила, але інших варіантів не було. І ось засіб у мене в руках. Відразу звертаю вашу увагу, бо знаю, що багатьох це питання хвилює, на цьому кондиціонері був переклад українською мовою. Косметика іноземна, тому як на мене важливо, щоб додавали або вкладки, або наклейки, де можна ознайомитися з інформацією звичною мовою.

Пляшечка темно-синього кольору, зроблена нестандартно, виглядає стильно. Розпилювач звичайний. Є захисний ковпачок. За кольором прозоро-білий кондиціонер. Консистенція нелипка, рідка. На фото ви можете побачити, що на пальці засіб взагалі візуально непомітний. А у пляшці у нього блідо-білий колір.

Запах засобу незрозумілий, жодних явних нот немає. Я б сказала, що він якийсь легкий, косметичний. На волоссі теж особливо запаху не залишається.

Та й взагалі, після нанесення на волосся і після висихання кондиціонера, волосся виглядає природно. Немає ефекту обтяження. Волосся не злипається і не виглядає брудним. Ph засоби 4,5-, 55. Після застосування помітно покращується керованість та еластичність волосся.

 

Кондиціонер Joico для волося купити

 

Я наношу на волосся безпосередньо перед укладкою. На попередньо вимите та висушене волосся розпорошую кондиціонер, після чого прочісую гребінцем, щоб рівномірно розподілити по всій довжині і приступаю до укладки.

Той факт, що кондиціонер не вимагає змивання, робить його ще більш універсальним та зручним у застосуванні.

Я рекомендую незмивний кондиціонер Joico Moisture Recovery для використання і ставлю йому оцінку 5!

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12