Фотоогляд на мус для жирної проблемної шкіри Histomer Formula 201

В результаті пошуку хорошого очищаючого засобу без агресивного впливу на шкіру я прийняла рішення придбати очищающий мус для жирної і проблемної шкіри хістомер формула 201.
В описі до цього засобу я знайшла все необхідне, що хотіла отримати в результаті від очищення шкіри. Але також у мене викликало деяку підозру той факт, що ефективне очищення може бути дбайливим і делікатним.


Фотоогляд на мус для жирної проблемної шкіри Histomer Formula 201

 

За час використання мусом я переконалася, що опис до нього дійсно вірний. Мус насправді добре очищає і дбайливо впливає на шкіру. У цьому я змогла переконатися, використовуючи мус для вмивання щодня. Він має м'яку піноподібну текстуру, приємний при нанесенні і м'який в дії.
Для кращого очищення використовую таку кількість пінки яка дорівнює двом натиснень, так як, на мій погляд, кількість пінки одного натискання недостатньо. Після вмивання відчуваю свіжість і відчуття чистоти надовго, приємно торкатися до обличчя.

У мене змішаний тип шкіри, схильний до висипань. Часто до кінця дня дуже жирна шкіра обличчя, в результаті велика кількість бруду осідає в порах, що веде до їх закупорювання, слідчо є передумовою для появи висипань. У моєму випадку потрібен був дійсно ефективний засіб, який очищає пори і в той же час не надавав би агресивного впливу на шкіру в цілому. Ці дії об'єднує в собі мус histomer.

Після очищення шкіра виглядає більш матовою, доглянутою. Результатом впливу мусу в комплексі з кремом цієї ж серії, який наношу після вмивання, став більш здоровий стан шкіри, пори стали менш помітні, а ефект від очищення і зволоження шкіри зберігається майже до вечора. На обличчі стали менш помітні запалення і висипання майже зникли.

 

Фотоогляд на мус для жирної проблемної шкіри Histomer Formula 201

 

Цей мус ідеально підійде власницям жирної шкіри, або ж для шкіри змішаного типу, як у мене. У всякому разі мені він підійшов, і в подальшому планую користуватися засобами серії histomer для жирної і проблемної шкіри, тому що вони дійсно працюють!

Назад