Фотоогляд на крем для жирної шкіри Histomer Biogena Oily Skin

Завжди хотіла мати ідеальну шкіру і з захопленням дивилася на дівчат консультантів б'юті магазинів, шкіра яких завжди виглядала бездоганно доглянутою.

Мене завжди цікавило питання: Як їм це вдається? У підсумку вирішила, що теж зможу домогтися такого ж здорового сяйва шкіри! У мене шкіра змішаного типу з елементами запалень і одиничними висипаннями. З підліткового віку хотіла усунути ці недоліки на обличчі.

Багато кремів і лосьйонів перепробувала і ніяк не могла добитися бажаного результату. Шкіра у мене протягом дня жирніла, особливо це помітно було влітку, що викликало у мене почуття дискомфорту і неприємне відчуття.

І раптово подруга мені розповіла про бренд Хістомер, в якому є лінійка призначена спеціально для жирної шкіри - histomer oily skin formula. Переглянувши відгуки, я і вирішила особисто випробувати матуючий крем від Хістомер.


Матуючий крем для жирної шкіри

Користуюся даними засобом вранці і ввечері після очищення шкіри. Крем для обличчя Хістомер нежирний, має легку текстуру, наноситься легко, подібно флюїду, добре вбирається. Має легкий запах, ніяких знайомих нот я в ньому не почула, але в цілому, неприємних відчуттів він у мене не викликав.

Тюбик крему з дозатором. Одного легкого натискання досить щоб нанести необхідну кількість крему на все обличчя.


Матуючий крем для шкіри

... "Вуаля!" Через мить після нанесення насолоджуюся зволоженою, дихаючої і матовою шкірою! Крем звужує пори і надає шкірі матовість. Ефект від нього зберігається майже до вечора! У всякому разі у мене, так як після нанесення крему не наношу додатково засобів декоративної косметики. За час його використання помітила, що запальних елементів на обличчі стало набагато менше, пори звузилися (на фото шкіра відразу після нанесення крему).



Матуючий крем для жирної шкіри

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12