Фотоогляд на кондиціонер для волосся CHI Luxury

Нещодавно я писала фотоогляд про шампунь Chi Luxury і порівнювала його з тим же шампунем, ось тільки попередньої лінії Кардашьян. Прийшов час описати свої враження про кондиціонер нової лінії Лакшері.

Шампунем Лакшері і кондиціонером Кардашьян я користувалася десь тиждень, з новим шампунем ефект кондиціонера не змінився - волосся розчісується без сплутування і менш пушаться. Мені було дуже цікаво, чи буде результат краще, а можливо і гірше з кондиціонером нової лінії, адже шампунь став краще, ніж в попередній лінійці і це факт.

Замовила кондиціонер близько двох тижнів тому і відповідно користуюся ним більше тижня. Для мене цього часу більш ніж достатньо, щоб зрозуміти, що саме цей продукт собою представляє. Думаю, настав час приступити з найцікавішого. Пляшка візуально виглядає точно також як шампунь: чорна, матова, з зручним блискучим дозатором, по центру великими літерами написані бренд і лінія.

Запах залишився приємним і ненав'язливим, але після миття відчувається запах шампуню, ніж кондиціонера. Кондиціонер білий, густий, кремоподібний. Наповнення і аромат кондиціонера в точності, як і в лінії Кардашьян.

Фотоогляд на кондиціонер для волосся CHI Luxury

Засіб наношу після кожного миття волосся шампунем на половину довжини волосся, починаючи з кінчиків, витримую 3-5 хвилин, масажуючи кінчики волосся і змиваю. Багато засобу мені не потрібно, волосся не довге, зазвичай мені вистачає великої пляшки на рік.

Фотоогляд на кондиціонер для волосся CHI Luxury

Ефектом не розчарована. Волосся з легкістю розчісується, їх простіше укладати феном, і вони стали більш еластичними. Кращий з кондиціонерів, які мені довелося коли-небудь спробувати. Висновок роблю наступний, що в лінії Luxury формули засобів стали більш інноваційними і прогресивними і результат не змушує себе чекати.

Назад