Фотоогляд на багатофункціональну маску Oyster

Пошкоджені і слабкі волосся - це мені знайоме, як нікому іншому. Але коли експериментуєш з фарбуваннями і часто укладаєш / вирівнюєш / крутиш волосся, про це думаєш в останню чергу.
Це зараз я наношу олійку і захисні сиворотки, щоб знизити до мінімуму можливі пошкодження, а тоді ...
Так ось повільно, але вкрай впевнено я привела своє волосся від стану "здорові і красиві" до "ламкі і мляві". І коли це стало занадто очевидно потрібно було думати, як виправляти ситуацію.


Фотоогляд на багатофункціональну маску Oyster

Я звернулася за допомогою до інтернету, де знайшла багато варіантів, які обіцяли мало не миттєве відновлення волосся. І на цьому місці почалося найцікавіше. На жаль, чи на щастя, ті засоби, які я купувала, або не давали бажаного результату, або, що ще гірше, погіршували і без того жалюгідний стан волосся. Але я була готова до цього, тому не впадала у відчай і продовжувала пошуки. Методом проб і помилок черга дійшла до косметики Oyster (якщо чесно, то я до сих пір не розумію чому вона називається в перекладі з англійської «устриця»), але це не так вже й важливо.

Мультифункціональна спрей-маска привернула мою увагу як мінімум з трьох причин:

*До складу засобу входять різні корисні екстракти і олії, які ефективно доглядають за волоссям.

*Зручність, легкість і практичність застосування.

*Здатність маски зберігати колір волосся. Маска-спрей випускається в пляшці і упаковується в коробочку.


По дизайну нічого особливого. Як на мене просто і мінімалістично. На коробці розписані ті 10 переваг, про які згадується в назві All in one. Додаткових наклейок з перекладом на українську / російську не було.
Запах маски божественний, нагадує парфюм і залишається на волоссі. За консистенцією засіб досить густий, навіть незважаючи на те, що це спрей. За кольором маска біла. Як варіант використання, її пропонують наносити попередньо на руки, а потім вже розподіляти по волоссю і в принципі це зручно. Після нанесення спрею, волосся не злипається, не виглядає брудними.

Фотоогляд на маску Oyster

 

Я використовую маску на вологе волосся, щоб вона максимально зволожувала. Потім, або досушувати феном, або (якщо дозволяє час) залишаю висихати природнім шляхом. Маска володіє термозахисними властивостями тому тепер не страшно і плойкою скористатися.
Після вирівнювання зі спреєм волосся навіть виглядають по-іншому. Гладкі, ідеально рівні, не стирчать в різні боки.

Рекомендую маску для відновлення від Oyster, вона дійсно гідна вашої уваги.

Назад