Фотоогляд на кондиціонер для розгладження Rolland

Ні для кого не секрет, що для того, щоб досягти гладкого і блискучого вигляду волосся необхідно як мінімум використовувати під час миття голови кондиціонери і періодично масочки. Одного шампуню недостатньо, щоб підтримувати відповідний рівень вологи. Я про це, на жаль, дізналася лише нещодавно.

У мене русяве, тонке волосся. Раніше фарбувалася в чорний, але потім у зв'язку з тим, що волосся почало виглядати м'яко кажучи не дуже, вирішила відмовитися від фарбування. Я почала підбирати засоби, які змогли б допомогти мені відновити структуру волосся і зробити його гладким.

 

Фотоогляд на кондиціонер для розгладження Rolland

 

Таким чином, я знайшла свій улюблений шампунь корейської марки Тенгі Морі і кондиціонер для розгладження італійського бренду Роланд. Кондиціонер пом'якшує, навіть дуже сухе волосся стає більш слухняним і м'яким. Розчісувати після миття голови одне задоволення.

До складу входять екстракт орхідеї, кмину, троянди, олія буріті та протеїни шовку, які сприяють розгладжуванню та зволоженню волосся.

Я застосовую кондиціонер щоразу при миття голови. Наношу на вологе волосся, намагаюся максимально розподіляти по волоссю, масажними рухами і залишаю на 3-5 хвилин.

 

Фотоогляд на кондиціонер Rolland

 

Консистенція кондиціонера густа, не капає, не стікає. В ароматі відчуваються нотки олій. Особисто мені схоже на запах олії чайного дерева, досить освіжаючий та приємний.

Після місяця використання волосся стало набагато краще виглядати. Про тьмяність я забула, з'явився здоровий блиск і сяйво. Колір волосся пожвавішав.

Взагалі про Ролландівську серію в склі ходить дуже багато позитивних відгуків. І головна їхня перевага – це натуральний склад.

Назад