Фотоогляд на маску для волосся Oyster Rebirth

Коли ми стикаємося з якоюсь проблемою, то всіляко намагаємося знайти рішення і якось вплинути на хід подій. Також саме сталося і в мене, коли в один прекрасний день, в дзеркалі, я побачила, що стан мого волосся далеко не найкраще. Але зневірятися не в моїх правилах, тому я зайнялася пошуком засобом для відновлення здоров'я і сили волосся.

Розглядаючи різноманітні варіанти, я не могла вирішити, що вибрати адже кожен виробник обіцяє «золоті гори», а за фактом виявляється все навпаки. Вирішила проконсультуватися з подругами, Інтернетом і звичайно ж моїм майстром.


Фотоогляд на маску для реконструкції волосся Oyster Rebirth

Думки знову-таки розділилися, хтось наполягав спробувати Schwarzkopf, інші пропонували звернути увагу на Daeng Gi Meo Ri, але я все не могла заспокоїтися і схилитися до якогось із варіантів. Так і тривало до певного часу.

Я не буду розтягувати задоволення і описувати детально випадок, але суть полягала в тому, що одного разу у подруги я спробувала маску для волосся від Oyster. Сказати, щоб я була в захваті - значить нічого не сказати. Волосся перетворилися вже після першого застосування. Дуже ніжні і гладкі на дотик, супер легко розчісувати НЕ сплутувалися між собою. Мені дуже сподобався ефект, і я звичайно ж замовила собі.

Упаковка маски дуже зручна в застосуванні і як на мене дуже стильна. На упаковці вибиті терміни придатності і є російський переклад. Запах маски просто неймовірний, дуже смачний, стійкий. Нагадує запах дорогих парфумів. На волоссі тримається довго, до наступного використання. Консистенція засобу не важка, а колір білий.


Фотоогляд на маску Oyster Rebirth


У способі застосування маски немає нічого незвичайного, але про всяк випадок я розповім, як я це роблю. Після миття шампунем невелику кількість рідини наношу на волосся, намагаюся ретельно розподілити по всій довжині волосся і на кінцях. Потім не просто чекаю кілька хвилин, а легкими рухами рук роблю масаж, починаючи від коренів і опускаюся до кінців. Через 3-4 хвилини змиваю маску з волосся теплою водою.

До речі, раджу не мити голову в гарячій воді, так як висока температура шкодить волоссю.

Після, злегка підсушують волосся рушником і даю їм висохнути природним способом. А далі насолоджуюся результатом. Я намагаюся застосовувати маску в комплексі із засобами цієї ж лінії Cutinol кілька разів на тиждень, цього мені достатньо для підтримки достатньої кількості вологи у волоссі і їх здоров'я в загальному.

Після декількох місяців використання я можу тільки захоплюватися ефективністю маски, тому що волосся дійсно відмінно виглядають.

Назад