Фотоогляд на кондиціонер Goldwell DualSenses

Свій відгук про кондиціонер Goldwell DualSenses хочу почати з того, кому цей засіб буде цікавий. У мене нормальне, трохи схильне до жирності волосся. Основна моя проблема, яка переходить від сезону до сезону, рік у рік – це зайва сухість.

Але тут відразу хочу зазначити, що для сильно пересушеного, пошкодженого волосся одного кондиціонера буде сто відсотків мало. Тому великих надій відновити волосся за допомогою одного засобу не покладайте.

 

Фотоогляд на зволожуючий кондиціонер Goldwell DualSenses

 

На що відразу звертаєш увагу, коли береш кондиціонер до рук, то це упаковка. Оригінальний дизайн, приємна на дотик текстура. Я так розумію, що це пластик soft touch, тобто поверхня як матова. На звороті є докладний опис англійською, є наклейка з перекладом. Код відповідає країні виробнику, саме Німеччини.

Я звичайно не сильно орієнтуюся в цій темі, але почитавши трохи в інтернеті і детальніше ознайомившись зі складом, можу сказати, що у формулі кондиціонера дуже багато різноманітних зволожувачів.

За своєю консистенцією засіб гелеподібний, середній за густотою, не важкий. Просто наноситься на волосся, за рахунок легкої текстури обволікає кожну волосинку. Запах ненав'язливий, приємний. Я сказала б, що аромат практично не відчувається.

 

Фотоогляд на зволожуючий кондиціонер Goldwell

 

Вже після першого застосування відчувається ефект від кондиціонера. Найкраще його дія проявляється після застосування шампуню тієї ж лінії Real Moisture. Від такого догляду волосся, не тільки насичене та зволожене, але й захищене від УФ променів та негативного впливу навколишнього середовища.

Після комплексу шампунь + кондиціонер помітно додається об'єм. А саме волосся стає більш слухняним і гладким. Такий ефект зберігається аж до наступного миття голови, тобто кілька днів.

Також у зеленій лінії Голдвелл рекомендую звернути увагу на органічну маску, що відновлює. Волосся після неї просто перетворюється. Шовковисте, гладке та дуже красиво блищить.

Назад