Фотоогляд на флюїд для світлого волосся Fanola

Я велика шанувальниця олій, сивороток та інших зволожуючих засобів для волосся. Раніше ніколи цим не морочитися, мила голову шампунем і кондиціонером і все влаштовувало. Але після кількох невдалих фарбувань, я зіткнулася з сухістю волосся, посіченими кінчиками, тьмяністю і т.д. І ось тоді я і задалася питанням, що мені може допомогти вирішити всі перераховані вище проблеми.

Для початку я перейшла на більш професійну косметику для волосся, тому що якщо розібратися, то від массмаркетівських засобів особливо це не допомагало. Далі, методом проб і помилок я підбирала для себе маску, зволожуючу олію і різні спреї.

Фотоогляд на флюїд для світлого волосся Fanola

Сьогодні, хочу поділитися з вами відгуком про флюїд, більш простими словами олію від моєї улюбленої Fanola.

Що не говори, а якщо бренд хороший, то якість відчувається у всіх його продуктах.

Я фарбуюся фанолою безаммиачною і в захваті від результату.Волосся набагато менше пошкоджуються, але фарба все одно відмінно забарвлює і дарує волоссю стійкий, насичений колір. Але зараз не про це. Флюїд або рідкі кристали я замовила в інтернет-магазині і вже на наступний день отримала посилку.

Звертаю вашу увагу, що саме ці кристали розраховані для світлого волосся, тому якщо Ви брюнетка чи шатенка, то зверніть увагу що у фаноли є ще кристали для забарвлених, з золотом і для реконструкції волосся. Прийшов засіб в упаковці, при відкритті якої випала якась штучка. Чесно кажучи, я навіть не відразу зрозуміла, що це таке. У підсумку, виявилася, що це був дозатор. Раніше ніколи не бачила, щоб вони йшли окремо від пляшечки, зазвичай виробник відразу встановлює такі штучки. Ох вже ці італійці.

Додам за фактом, що особисто мені з дозатором набагато зручніше застосовувати флюїд. Тому що спочатку я вирішила спробувати просто наливати невелику кількість на пальці, але весь час виходило то занадто багато, то мало. Загалом, раджу використовувати дозатор, так реально зручніше. І на пляшці, і на упаковці є опис англійською та іншими мовами. Ніякої наклейки з перекладом не було.

Також є опис інгредієнтів, що входять до складу засобу. Склад наповнений оліями, які живлять волосся і зволожують.

Фотоогляд на флюїд для світлого волосся Fanola

Запах засобу божественний, привів мене в захват. За аромат у нагадує дорогі парфуми. Солодкий, ніжний, дуже добре тримається на волоссі.

За консистенцією флюїд злегка маслянистий, але легкий. Обволікає кожну волосинку, але не надає жирного блиску, що не зліплює волосся візуально. За рахунок пляшечки здається, що засіб фіолетовий, але насправді він практично безбарвний.

Я наношу кристали на половину довжини волосся, після кожного миття голови. Потім акуратно кілька разів прочісую гребенем, щоб розподілити засіб по всьому волоссю.

Через місяць, волосся візуально стало набагато красивіше і доглянутіше виглядати. Флюїд наситив волосся, і вони більше не виглядає такими пересушеним і сумним.

Також серед переваг флюїду Zaffiro Puro є така якість як захист від високих температур і УФ променів.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12