Фотоогляд на енергетичний шампунь Daeng Gi Meo Ri

Енергетичний шампунь від корейського бренду Daeng Gi Meo Ri гідний вищих похвал. У мене після зимових холодів і негоди волосся стало занадто слабким і почало випадати.

Взагалі, за своєю природою я не схильна до проблем з волоссям, але після декількох невдалих фарбувань, волосся почало вимагати до себе особливої ​​уваги. Я вже чула про ефективність таємничого Тенгі мори, тому не довго витрачала час і зробила замовлення.

Фотоогляд на енергетичний шампунь Daeng Gi Meo Ri

Перше, що кидається в очі - це захисна пломба (гарантує, що ніхто вашим шампунем не користувався), та й сама пляшка виглядає дуже розкішно. Зі зворотного боку є наклейка, де вся інформація надана українською мовою.

Основними інгредієнтами є женьшень, який активізує рост волосся, зміцнює волосяні фолікули і перешкоджає випаданню. Також в складі присутні шавлія і безліч інших лікарських трав. За консистенцією шампунь густуватий. Моя майстер рекомендує розводити його трохи з водичкою перед нанесенням на волосся. Економічний у використанні. Колір засобу, як завжди гідний окремої уваги - насичений коричневий. Але ніяким чином це на волоссі не проявляється.

Запах шампуню шикарний. Пробувала колись регенерирующий у подруги, так ось енергетичний набагато краще пахне. На волоссі аромат зберігається до наступного миття.

Я дуже люблю запахи, і така стійкість шампуню мені дуже подобається.

Фотоогляд на енергетичний шампунь Daeng Gi Meo Ri

 

Застосовую на регулярній основі в комплексі з кондиціонером. Витрачається дуже економно, по-перше, за рахунок густої консистенції, а по-друге, через те, що в контакті з водою шампунь просто шикарно пінитися.

Після миття шампунем волосся стають жорсткими, важко розчісувати. Але так відбувається завжди, після натуральних проф. засобів. Тому вважаю за краще наносити після шампуню кондиціонер, який моментально пом'якшує волосся і робить їх слухняними.

Вже після місяця застосування енергетичного шампуню, волосся перетворюються. Структура волосся відновлюється. Випадання помітно зменшилася.

Я рекомендую енергетичний шампунь Daeng Gi meo Ri, тому що він реально ефективно справляється з усіма проблемами ослабленого волосся.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12