Фотоогляд на безсульфатний шампунь для об'єму Bingo Hair Cosmetic

Відтак, маю товсту структура волосся, яка не має об'єму і густти. Для візуального ефекту пишної укладки я користуюся купою засобів для підняття волосся біля коріння. Моя ванна кімната буквально завалена косметикою. За моїми особистими спостереженнями, шампуні не особливо надають об'єм, з цим краще справляються спреї, пінки і лаки.

Я дикий шопоголік. Мені приносить задоволення тестувати косметику нових для мене брендів. І як тільки я побачила бренд Бінго Хеа Косметікс мені відразу захотілося що-небудь купити з цього бренду. Увагу привернув шампунь Kupa і купити його вирішила беззастережно. Він безсульфатний і на основі кератину + для об'єму. Для мого волосся начебто і підходив ідеально.

Ціна на 1000 мл, я вважаю, що чудова, дуже цікаво було дізнатися дорівнює чи ціна і якості. Пляшка велика із дозатором. Прийшла не упакована в плівку. Запах звичайний косметичний з легкою ноткою чогось ментолового і охолоджуючого. Колір, відповідає запаху - блакитний. По густоті - середній. Створює величезну кількість піни при з'єднанні з водою. Викристовуватися буде дуже економно, до того ж мию я голову через день, промиваючи 1 раз з шампунем.

Фотоогляд на безсульфатний шампунь для об'єму Bingo Hair Cosmetic

Очищає дуже м'яко, волосся не залишається жорстким, а навпаки - пом'якшується. При митті по шкірі голови пробігає зовсім легкий холодок, це приємне відчуття. Щодо об'єму сказати нічого не можу тому, що після миття я наношу на корені мус для волосся Chi, роблю укладку феном і круглим гребінцем, а після сушіння закріпляю зачіску лаком Kaaral.

Шампунь Бінго безсульфатний скарг не викликав. Він не ускладнює (хоча в складі присутній кератин). Думаю, він підійде всім типам волосся. Очищає неідеально, не до скрипу. Я не визнаю жорсткість волосся і мене таке м'яке очищення дуже навіть влаштовує. Відгуки на Kupa шампунь буду залишати позитивні і між ціною і якістю я ставлю знак рівності.

Повернутись до блогу

Найкращі пропозиції

1 з 5

Бестселери

1 з 12