Фотообзор на антижелтый шампунь Concept

Мій фотоогляд буде актуальним для кожної блондинки, адже всі знають, що таке, коли фарба не лягає так, як потрібно і проявляється небажана жовтизна на волоссі. У пошуках, так званого «рятувального кола», особисто я перепробувала різноманітні варіанти боротьби з жовтизною. Але, на жаль, результат так само залишався недосяжним.

І ось, перебуваючи у пошуках, я натрапила на сріблястий шампунь від бренду Concept. Перед покупкою, я ретельно ознайомилася з відгуками в мережі, які, як завжди, були неоднозначні та суперечливі. Але в принципі всі коментарі були адекватними. Якщо розібратися, то очевидно, що у кожної дівчини свій колір, щільність і структура волосся, які мають прямий вплив на результат фарбування. Тому, зрозуміло, що один засіб не може догодити 100% усім.

 

Фотоогляд на антижовтий шампунь Concept

 

Загалом, через тиждень вивчень та вивчення інформації, я зробила замовлення. Посилка прийшла вже через день, і я відразу ж почала тестування. Почнемо з пляшечки. Я придбала літрового об'єму. За своєю формою бутилка витягнута, довга. Як дозатор виступає деск-топ, який до речі жахливо брудниться при використанні шампуню. Я рекомендувала б просто відкручувати кришечку і наливати шампунь безпосередньо на руку. Це реально зручніше. З іншого боку є інструкція, склад та спосіб застосування як російською, так і українською мовою.

Засіб має насичене, глибоке фіолетове забарвлення. За своєю консистенцією, шампунь не сильно густий, я б сказала навіть рідкуватий. Цікаво, що після контакту з водою, фіолетовий відтінок засобу не одразу зникає. Піниться на волоссі слабо. Запах ненав'язливий, дуже ніжний. Схожий на східні спеції є якась солодка нотка.

Як і радили в інструкції, я нанесла на попередньо зволожене волосся і залишила на 15 хвилин для того, щоб отримати максимально можливий ефект. Потім ретельно промила теплою водою. На відміну від фанолівського антижовтого шампуню, Concept не залишається на руках, тому можна проводити процедуру і без рукавичок.

 

Concept Blond Explosion Shampoo

 

Я, якщо чесно, дуже переживала про те, що побачу в дзеркалі. Колір шампуню мене лякав, але інтерес узяв угору. Трохи підсушивши волосся рушником, я одразу помітила, що відтінок волосся перетворився. Я швидко висушилася феном і почала розглядати колір. Вся жовтизна, яка так мене дратувала перетворилася на гарний, холодний блонд із легкою рожевиною.

Підсумовуючи, хочу сказати, що волосся після використання шампуню не пересушується, але можливо це заслуга масочки і кондиціонера, які я регулярно використовую. І хочу ще звернути увагу на те, що якщо у вас великий відсоток жовтизни, вона стійка і одним шампунем не хоче тонуватися, то в комплексі з відтінковим бальзамом, Ви точно досягнете результату.

Також застосування комплексу шампунь+бальзам підійде для тих, хто хоче отримати супер-холодний блонд. І, до речі, якщо шампунь для блондів випускається тільки сріблястий, то можна придбати бальзам на вибір: арктичний або бальзам ефект "Перлинний блонд"">перлинний блонд. Загалом, я рекомендую використовувати сріблястий шампунь Concept.

Назад