Як пофарбувати волосся в домашніх умовах без фарби?

Коли жінка хоче змінити свій образ, то найяскравіші зміни зазвичай відбуваються із її кольором волосся. В сучасних умовах із професійними засобами таке перевтілення реально зробити самостійно вдома. Якщо ви хочете підкреслити свій натуральний колір волосся або спробувати новий яскравий, ми прийдемо вам на допомогу.

Можливо б, пару років тому поради в стилі: «затемнення волосся гущею кави», «освітлення пасм перекисом водню» і «додайте блиску цвітом ромашки» комусь би і знадобились, але у нас є варіанти простіше – тонуючі засоби. Тому інтернет-магазин ProstoPrelest рекомендує Вам заварити каву для внутрішнього споживання і паралельно скролити нашу статтю.

тонування волосся вдома

Що таке тонуючий засіб для волосся?

Косметичний продукт, який використовується для досягнення та підтримки бажаного кольору як професійно, так і вдома називають тонуючим. Для домашнього використання частіше зустрічається у вигляді шампуня, кондиціонера, бальзаму або маски, а в салоні більш насичений варіант у форматі крем-фарби.

Найчастіше такий засіб використовується на попередньо освітленому або пофарбованому волосі, але він також буде цікавий для власниць натуральних пасм, брюнеткам так рудим. Як правило, такий косметичний продукт використовується для нейтралізації небажаних теплих відтінків, а також для підкреслення власного натурального кольору та подовження його тривалості на пофарбованому волоссі.

Важливо зазначити, що продукти для тонування не містять аміаку або містять незначну їх кількість, тому не проникають глибоко в пасмо і швидше змиваються, на відміну від стійкої фарби для волосся. Така дія схожа на «верхнє покриття» і являє собою дбайливий вибір для тих, хто не може відмовитись від свого улюбленого кольору волосся, але не хоче додатково пошкоджувати його фарбуванням.

У способі використанні такі засоби не дуже вибагливі, але вимагають все ж таки додаткових старань. Для початку уважно ознайомтесь з інструкцією, а далі вимийте волосся шампунем та нанесіть тонуючий засіб. При нанесенні важливо рівномірно розподілити його по волоссю, можна за допомогою гребінця.

Найкращі засоби для тонування

Найкращі засоби для тонування, перевірені нашими покупцями

Тонуючий бальзам для волосся від IdHair – це палітра насичених відтінків на будь-який смак. Переваги: колір, догляд і блиск в унікальній текстурі бальзаму. Тонізує та забезпечує миттєве яскраве пряме забарвлення волосся, надає здоровий сяючий блиск вашому волоссю. Цікавий факт: найбільше даний бренд вибирають рудоволосі дівчатка у відтінку «Shiny Copper». Спосіб використання як і у звичайного бальзаму – наносити на вимите вологе волосся та витримувати 15-20 хвилин.

Тонуюча маска для волосся - Kleral System Colorama являє своєрідне пряме фарбування для знебарвленого, світлого, натурального та фарбованого волосся. Рекомендується для процедури препігментації та репігментації, покриває сивину та оживляє тьмяне волосся. Час витримки залежить від початкової бази та бажаного відтінку: до 10 хвилин треба, щоб надати легкого відтінку, а 10-20 хвилин для створення більш насичених відтінків. З даної палітри кольорів відтінки: 9.12 та 9.15/1 найбільш популярні серед блондинок.

Тонуюча маска Farmavita Amethyste додатково доглядає за фарбованим волоссям, захищаючи його і зберігаючи інтенсивність кольору. Після миття волосся шампунем, нанесіть маску на 5-7 хвилин, а потім змийте. Насичена пігментована формула за лічені хвилини надає соковитий колір як для світлого волосся, так і для темних відтінків. Відсутність аміаку та перекису водню не шкодить структурі волосся, а олії у складі живлять та додають неймовірного блиску. Коричневий відтінок «Brunette» та червоний «Intense Red» вже давно не залишають байдужими шанувальниць італійського бренду.

Безаміачна тонуюча маска Lisap Re.Fresh всього лише за декілька хвилин живить та надає бажаного кольору. Не містить стійких пігментів, вимивається з волосся поступово. Масла та водорості, що входять до складу, роблять волосся м’яким та блискучим. Вже за декілька хвилин ви отримаєте бажаний результат. Ледь не забули: найбільше з цієї палітри вибирають рожевий колір.

Тонуюча маска Фармавіта

Тонуючі шампуні для волосся

Фіолетовий або сріблястий шампунь можна вважати також своєрідним тоніком. Відмінно підходить для підтримки кольору освітленого, світлого та сивого волосся. За законами кольору фіолетовий гасить жовтий, знайшовши правильний баланс між ними, ви отримаєте природний, більш нейтральний тон без жовтизни. Невелику кількість шампуню нанесіть на вологе волосся, помасажуйте до утворення піни. Можна також залишити на 2-3 хвилини для кращого впливу та змити, процедуру повторіть. Хочемо зауважити, що даний шампунь не варто використовувати під час кожного миття волосся, краще через 1-2 миття.

Що таке тонуючий засіб для волосся

Якщо ви хочете оновити колір свого волосся, то ваш стиліст може порадити вам правильний відтінок для отримання красивих, блискучих результатів. Відкрийте для себе наш інтернет-магазин, адже в нашому асортименті ви зможете купити професійну косметику для волосся на будь-який смак.

Назад