Топ-6 найкращих масок цієї зими

Коли температура повітря падає, ми неминуче прагнемо збільшити опалення в приміщенні, однак кімнатні обігрівачі не тільки сушать повітря у вашій кімнаті, але й шкіру. Ми вже не говоримо про мороз та дратівливий холодний вітер. Усі ці подразники роблять нашу шкіру тьмяною та сухою, вона починає лущитись, а від здорового і сяючого тону вже нічого не залишається.

Усі ці проблеми – реальність зимового сезону майже кожної жінки. Але добре, що ми вже знаємо вихід, а тепер поділимось ним із вами. У цій статті блогу зібрані кращі із кращих масок для живлення та зволоження вашої шкіри обличчя, в той час, коли за вікном мінусова температура. Обирайте свою найкращу, яка стане у нагоді цієї зими.

Найкращі маски для звооложення шкіри обличчя

 

Інтенсивно зволожуюча маска Histomer Hydrating

Інтенсивно зволожуюча маска Хістомер

Професійний бренд догляду за шкірою Histomer відомий своїми надзвичайними та дієвими формулами, і маска Intensive Hydrating Mask не є винятком. Насичений склад з олією авокадо, пантенолом та алантоїном, призначений для зволоження та відновлення еластичності шкіри. Засіб також заспокоює та допомагає пом’якшити суху шкіру. По суті, ця маска робить все і це ідеальний продукт, який можна додати до свого зимового арсеналу.

Наповнююча вологою нічна маска від Algologie

Наповнююча вологою нічна маска Алголоджи

Перевірена часом кремоподібна нічна маска від Алголоджи відновлює втрачену вологу, в той час, коли ви відпочиваєте. Завдяки вмісту соку алое вера, екстрактів водоростей і гідрогенізованої касторової олії ви прокинетесь зранку зі свіжою, зволоженою, м’якою та сяючою шкірою. Компоненти не тільки заспокоюють шкіру від подразників навколишнього середовища, а й підтримують її власні захисні механізми.

Скорочуюча маска від Holy Land (для жирної та проблемної шкіри)

Скорочуюча маска Холі Ленд

Взимку страждають не тільки власниці чутливої або сухої шкіри, але й ті, хто має жирний або комбінований тип. Рекомендуємо звернути увагу на себорегулюючу маску, яка допоможе зменшити виділення жиру, що в свою чергу зменшить запалення та інші інфікуючі процеси. Біла глина, камфора, оксид цинку - чудові інгредієнти «зимового коктейлю» маски, які ефективно працюють над проблемами шкіри, але при цьому не пересушують її.

Альгінатна маска з вітаміном С від Histomer

Маска альгінатна Ліфтинг і Сяяння

Із нашого організму вітамін С потрапляє у шкіру за залишковим принципом, хоча потребує його не менше, особливо взимку. У такому випадку на допомогу приходить альгінатна маска з вітаміном С, яка здатна повернути шкірі сяйво, позбавляючи її тьмяного відтінку. Sodium Ascorbyl Phosphate (стабілізована форма вітаміну С), що входить до складу маски Хістомер, чудово підходить власникам навіть самої чутливої шкіри. Завдяки альгінатній формулі на вашій шкірі створюється захисний бар’єр і 15 хвилин засобу на обличчі достатньо, щоб потім радіти відображенню у дзеркалі.

Зволожуюча біоцелюлозна маска Brilace

Зволожуюча біоцелюлозна маска Брілейс

Порушений шкірний бар’єр та сухість шкіри миттєво усуне зволожуюча маски Brilace. Наповнена поживними інгредієнтами, ця листова маска глибоко зволожує та розгладжує шкіру, залишаючи приємне відчуття. Зручний формат для подорожей, адже вам потрібно лише 15 хвилин, щоб дозволити комплексу засобу освіжити та заспокоїти шкіру.

Завершальна крем-маска від Simildiet Laboratorios

Завершальна крем-маска Сімілдієт

Здорова і гладка шкіра – це результат глибокої ексфоліації, який припадає якраз на осінньо-зимовий період. Тому варто заздалегідь потурбуватися про відновлюючі та заспокійливі процедури. Крем-маска чудово використовується як у професійному догляді, так і в домашньому. Фітостероли прекрасно знімають запалення та заспокоюють шкіру разом з вітаміном Е, який в свою чергу являється дієвим антиоксидантом.

Основа з основ. Інгредієнти складу вашої косметики, які варто врахувати взимку:

  • Сечовина – це чудовий інгредієнт, що оберігає шкіру обличчя та тіла протягом зимових місяців. Вона здатна «витягнути» воду із глибоких шарів епідермісу та «запечатати» в верхньому ороговілому. Таким чином зникає лущення та відчуття стягнутої шкіри.
  • Ліпіди - підтримують клітини шкіри, утримуючи їх у впорядкованій матриці. Наш рівень церамідів значно падає восени, тобто наша шкіра втрачає більше вологи, тому такий інгредієнт є одним із найкращих для зимового зволожуючого крему;
  • CBD – потужний протизапальний засіб, а холодні вітри, які обвітрюють нашу шкіру взимку, можуть посилити подразнення;
  • Сквалан - чудовий зимовий зволожувач. Це природна олія, що виробляється шкірою, кількість якої зменшується з віком та в холодну пору.

     

    В цілому догляд за шкірою обличчя взимку має бути більш лагіднішим, ніж зазвичай. Піклуйтеся про неї разом із професійною косметикою, прагніть здорового способу життя і насолоджуйтесь своїми результатами.

  • Назад