Пілінг для шкіри голови: помічник у боротьбі за здорове та красиве волосся

Для здорових рослин потрібен здоровий ґрунт, те саме стосується й вашого волосся. Як щодо відлущування шкіри голови? Зазвичай ця ділянка є однією з найбільш забутих частин нашого тіла, хоча вона все одно потребує такого ж догляду та уваги, як і решта нашої шкіри. У цій статті ми розповімо для чого скрабувати шкіру голови і чому ви повинні включити скраб/пілінг для волосся в свій звичайний домашній догляд.

Пілінг для шкіри голови в домашніх умовах

Що ж таке пілінг для шкіри голови?

Процес відлущення та очищення шкіри називається пілінгом. Традиційні засоби такого догляду зазвичай бувають різних форм: кремові, гелеподібні, порошкові та інші. Доглядаючий засіб, що містить спеціальні тверді частинки (абразивні компоненти), направлені на глибоке очищення різних форм забруднень шкіри і мають винятково механічне застосування називаються скрабом. Пілінг – це відлущуючий, частіше гелеподібний, м’якіший засіб за своєю дією, направлений на очищення відмерлих та ороговілих частинок шкіри.

Пілінг для шкіри голови це

Чому важливо робити пілінг шкіри голови?

Залози на шкірі голови функціонують так само, як і на шкірі обличчя: вони виробляють жир, що підтримує та зволожує шкіру й волосся. Але інколи одного шампуню недостатньо, щоб очистити всю поверхню від надлишку природньої олії, не говорячи вже про те, що є відмерлі клітини та забруднення від навколишнього середовища, яких також потрібно позбавлятись.

В цілому, дослідження показують, що існує топ-3 причини включити скраб/пілінг для шкіри голови у свій домашній догляд:

  • Видаляє бруд і надлишки жиру: завдяки очищенню шкіра голови краще дихає, стає зволоженою та менш жирною;
  • Підтримує здоровий ріст волосся: здорове волосся починається зі здорової шкіри голови, яку скраб для волосся чудово стимулює кровообігом. Міцне коріння робить пасма густішим і позбавляє від надмірного випадання. Регулярне використання засобу створює оптимальні умови для росту волосся;
  • Запобігає сухості шкіри голови та появі лупи: відлущування - один із найкращих способів позбавити шкіру голови від лусочок. Шкіра голови, що лущиться та свербить, не завжди означає лупу – можливо, у вас дуже суха шкіра голови, яка потребує додаткового очищення та зволоження. Крім того, шляхом відлущування ви запобігаєте надмірному росту бактерій, які можуть призвести до появи лупи та інших проблем зі шкірою.
  •  

    Як користуватися пілінгом для шкіри голови

    Як правильно вибрати скраб/пілінг та способи використання?

  • Суха та чутлива шкіри голови: ідеальним рішенням стануть пілінги зі зволожуючими компонентами, такими як жожоба, кокосова та арганова олії. У цьому випадку ми рекомендуємо використовувати делікатний пілінг для чутливої шкіри – Keune, який містить аргінін та інші інгредієнти, що заспокоять вашу шкіру та забезпечать таку необхідну дозу зволоження.
  • Проти лупи та свербежу: така шкіра потребує перш за все полегшення симптомів, тому доцільно використовувати засоби із заспокійливими протизапальними властивостями, такі як олія чайного дерева. Для цього типу шкіри ми рекомендуємо використовувати маску-пілінг проти лупи іспанського бренду Erayba. Вона м’яко очищає, заспокоює подразнення та дарує шкірі відчуття свіжості.
  • Скраб для нормальної шкіри голови: вам пощастило, ви можете експериментувати із різними видами скрабів для шкіри голови. Наша порада Kaaral K05 Exfoliating Scrub, який підходить для всіх типів волосся та шкіри, в тому числі проблемної. Ніжно скрабує та детоксикує, а також забезпечує основу для оптимального здоров’я шкіри голови та росту волосся. Прискорює циркуляцію крові і відкриває надходження кисню до шкіри голови.
  • Засіб для жирного волосся та шкіри: зверніть увагу на продукти з абсорбуючими інгредієнтами, такими як вугілля, наприклад. У цьому випадку ми рекомендуємо спробувати KayPro Purage Pre-Shampoo Detox. Активні компоненти діють безпосередньо на шкіру голови, регулюючи вироблення шкіряного сала. Ваше волосся стане блискучим і приємним на дотик.
  •  

    Професійний догляд за волоссям

    Як бачимо, пілінг - це не тільки приємна справа, але й чудова процедура для підтримки здоров’я шкіри голови та міцного волосся. Прислухаючись до наших порад, Ви завжди будете мати пасма своєї мрії, які випромінюють впевненість і блиск!

    Назад