Безсульфатні шампуні для волосся після кератинового випрямлення

Усі способи лікування та фарбування волосся вимагають спеціального догляду і оброблене кератином волосся нічим не відрізняється. Якщо у вас освітлене волосся, вам слід використовувати спеціальний шампунь для блондинок. Якщо у вас пошкоджене волосся, слід використовувати відновлюючий шампунь. А якщо у вас волосся, оброблене кератином, то вам слід купити безсульфатний шампунь, який не зведе нанівець старання вашого майстра та допоможе продовжити ефект від кератинового випрямлення на довше.

 

Який шампунь використовувати після кератинового випрямлення?

Який шампунь використовувати після кератинового випрямлення?

Нижче ми наводимо перелік найкращих шампунів для волосся після кератинового випрямлення, які ви можете взяти собі на замітку:

Безсульфатний шампунь від Bingo Hair Cosmetic

Bingo Hair Cosmetic Gocare Sulfate Free Shampoo - Безсульфатний шампунь

Цей шампунь допомагає зволожити та змінити стан пошкодженого волосся, робить його чудовим вибором для тих, хто зробив кератинове лікування. Доглядаючи за своїм волоссям, замініть поточний шампунь на цей засіб, який пом’якшує та очищає. Формула складу проникає всередину пасом, щоб відновити слабке волосся, не позбавляючи його необхідної вологи. Додайте також безсульфатний відновлюючий кондиціонер для повної системи догляду.

Кератиновий шампунь без сульфатів - Erayba HydraKer K12

Erayba HydraKer K12 Keratin Shampoo - Шампунь кератиновий без сульфатів

Подаруйте вашому волоссю живильний догляд за допомогою шампуня, збагаченого кератином. Такому засобу властиво відновлювати пошкодження, адже формула складу містить гідролізний кератин, шампунь запобігає ламкості волосся, захищаючи його від шкідливого впливу навколишнього середовища. Крім того, засіб містить олію Аргана, провітамін В5 та пантенол, які в свою чергу живлять та дбайливо доглядають за шкірою голови.

Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся – Keen

Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся - Keen Strok Color Shampoo

Даний шампунь для волосся скорочує витрати на дорогі процедури та робить волосся гладким, як у салоні. Він був ретельно розроблений, щоб підсилити колір, розгладити кутикулу та живити пасма у поєднанні з неймовірним блиском. Формула достатньо добре очищає, не позбавляючи природного зволоження. Шампунь очищає шкіру голови від бруду та жиру, залишаючи її повністю чистою, а колір вашого волосся залишається насиченим якомога довше.

Безсульфатний шампунь з олією Ши для блиску волосся - Clever Cosmetics Glossy Line

Безсульфатний шампунь з олією Ши для блиску волосся - Clever Cosmetics Glossy Line Shampoo

Якщо ви хочете, щоб ваше волосся після кератину залишалося блискучим після кожного миття, використовуйте безсульфатний шампунь, як цей, який надає волоссю додатковий блиск. Засіб містить олію Ши, яка насичує волосся поживними речовинами, а формула проти вицвітання та збалансований рН надають пасмам довготривалий і сяючий блиск. Скористайтеся цим шампунем, коли ваше волосся виглядає трохи тьмяним, і насолоджуйтеся додатковими тонкими нотами аромату шампуня, які залишаються між миттям.

Шампунь-філлер з білим трюфелем від Previa

Previa White Truffle Filler Shampoo – Шампунь філлер

Подаруйте своєму волоссю ніжну турботу за допомогою шампуню Previa, який чудово підходить для сухого, жорсткого, пошкодженого та хвилястого волосся своєю універсальною формулою. Наповнений екстрактом білого трюфелю, він є джерелом живлення та зволоження для виснажених локонів. Екстракт женьшеню у складі надає зміцнювальну дію та допомагає пробудити сплячі волоски для їх скорішого росту.

Які шампуні не можна використовувати після кератину?

Традиційні шампуні містять багато сульфатів, які видаляють природні жири та руйнують кератиновий покрив на волоссі, що в свою чергу зводить процедуру кератинування нанівець. Погляньте на склад вашого шампуню, там ви можете побачити відповідний небезпечний напис - Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Sodium Laureth Sulfate (SLES), Ammonium Lauryl Sulfate (ALS), Ammonium Laureth Sulfate (ALES). Варто уникати таких засобів в щоденному догляді за будь-яким типом волосся.

 

Після всієї цієї інформації ми можемо зробити висновок, що кератинові процедури та безсульфатні шампуні – це ідеальне поєднання. Не зволікайте та змінюйте свій шампунь, щоб довше насолоджуватися здоровим та гладеньким волоссям. Ми гарантуємо, що ви не пошкодуєте!

Назад