Фотоогляд на краску Goldwell Topchic

Чим підкуповує Голдвелл, то це високою якістю фарбування. Вже протягом кількох років, я використовую цю фарбу для надання яскравості та родзинки природному кольору мого волосся. Як і у випадку з більшістю перманентних барвників, фарба Голдвелл Топчик поєднується з проявником і наноситься на волосся. Але незважаючи на легкість використання та можливість проводити фарбування в домашніх умовах, Goldwell Topchic відноситься до професійних засобів та гарантує результат.

razdelitel

Хочу розповісти про те, як правильно провести фарбування вдома, який вибрати окисник і т.д. Бо коли я вперше замовляла фарбу потребувала такої інформації, але ніде не змогла відшукати.

Пропоную покрокову інструкцію, яку я назвала:

"Від покупки до фарбування"

Крок 1

Виберіть бажаний відтінок на панелі Goldwell Topchic. Щодо мене, то я фарбувалася номером 5GB. Кожна фарба має позначену комбінацію цифр та букв, які визначають її колір. Число вказує рівень кольору, від двох до десяти, а літера – основні колірні тони. Рівні 11 і 12 включають найсвітліші і яскраві відтінки.

Основні кольори можете подивитися на представленій нижче палітрі або проконсультуватися у колориста.

Голдвелл топшик палитра

Крок 2

Виберіть відповідний рівень окислювача для змішування з фарбою. Використовуйте 10 vol. для зниження тону фарбування (затемнення), 20vol. - для освітлення або фарбування сивини та 30 або 40 vol. щоб максимально освітлити волосся на два-чотири рівні.

Крок 3

Далі змішайте фарбу та проявник Goldwell. Використовуйте співвідношення 1:1 для рівнів від 2 до 10. Блондинкам слід змішувати у співвідношенні 1:2. Забезпечте ретельне перемішування одержаної консистенції.

 

Goldwell Topchic огляд

 

Крок 4

Нанесіть отриману суміш на волосся за допомогою спеціальної щітки або аплікатора. Для фарбування волосся, що відросло, наносите фарбу тільки на коріння. Якщо Ви фарбуєте волосся вперше, то спочатку розподілити фарбу на середину волосся, відступивши пару сантиметрів від коріння та кінчиків. А потім нанесіть фарбу на місця, що залишилися, незабарвлені.

Крок 5

Читаємо журнали, дивимося пізнавальні передачі та не заважаємо фарбі робити свою справу. Чекаємо 30 хвилин.

Крок 6

Ретельно промиваємо волосся та обов'язково наносимо кондиціонер. Тримаємо засіб на волоссі протягом кількох хвилин і ретельно промиваємо. За бажанням, на кінчики можна нанести зволожуючу олію.

Крок 7
Отримуємо природний, красивий колір волосся і радіємо новому образу.

Фарба для волосся Goldwell

razdelitel 2

Сподіваюся, мій огляд допоможе Вам досягти бажаного ефекту!

Назад