Фотоогляд на шампунь для нейтралізації жовтизни Fanola No-yellow

Востаннє, коли я була в салоні, мій колір волосся був ближчим до «жовтий пісок», ніж до обіцяного «срібного шовку». Згодом, вирушивши до нового стиліста, щоб спробувати виправити проблему, я зіткнулася з недосвідченим майстром, яка боялася пошкодити мені волосся. Результат був кращим, але все одно не ідеальним. І, якщо чесно, я вже не знала, що мені потрібно ще купити і куди сходити, щоб досягти бажаного кольору.

Перечитавши купу постів, журналів, коментарів на різноманітних форумах, мені було рекомендовано придбати фіолетовий шампунь. Лунало це приблизно так: «...ну фіолетовий шампунь, звісно. Має сенс спробувати. Вам потрібно нейтралізувати тонер, який є основою, тому вам потрібний фіолетовий шампунь».

Фотоогляд на Fanola No-yellow shampoo

 

В описі Fanola No Yellow зазначено, що цей шампунь на всі 100% справляється з ненависним жовтим. Та й взагалі, я думаю, всі вже знають про фанолівский антижовтий шампунь, завдяки Instagram, YouTube та іншим соц. мережам. Просто введіть #fanola або #fanolaNoYellowShampoo, і ви зрозумієте, про що я говорю. Результати, що видає пошук, вражають.

Але давайте піднімемо руки ті, хто вівся на розкручений товар, який виглядав приголомшливо в соціальних мережах і виявився м'яко скажемо «не дуже».

Тому я прошерстила всю мережу і не змогла знайти жодного негативного відгуку, коментаря чи огляду. І звичайно, я замовила шампунь.

Результат дивіться самі.

Перед миттям:

Відгук на Fanola No-yellow shampoo

На цьому фото добре видно пожовтіння.

Огляд на Fanola No-yellow shampoo


У напрямку зростання волосся, я наносила шампунь на трохи підсушене рушником волосся. Попередньо помила шампунем, що очищає. Загалом у шампуню виявився дуже приємний запах. І ще одна його особливість, він дуже щільний за консистенцією.

Фотообзор на Fanola No-yellow shampoo

Потім 5-ти хвилинне очікування...

Після чого обполіскую волосся доти, поки вода не стане чистою. (Примітка: Про всяк випадок я використовував темні рушники. І ванна була абсолютно чистою після миття.)

Після застосування шампуню, як бачите, є легкий фіолетовий відтінок, схожий на тонер.

Фотообзор на Fanola No-yellow shampoo


Якщо чесно, то хотілося вже остаточно розлучитися із цим жовтим відтінком, тому я помила ще 2 рази. Ефект:

Фотообзор на Fanola No-yellow shampoo

На наступний день:

Фотообзор на Fanola No-yellow shampoo 2


Я була дуже задоволена результатами. Двоє моїх колег теж помітили в мені щось новеньке. Ефект тримається від 7-10 днів, залежно від рівня платини, яку ви хочете досягти.

Висновок: це найкращий антижовтий шампунь на ринку. Хоча він більше схожий на тонер, аніж на шампунь. Fanola No Yellow дійсно зберігає волосся платиновим і здоровим.

Назад