Фотоогляд на двофазний кондиціонер Fanola

На двофазний фанолівський кондиціонер покладала великі надії. Волосся у мене в принципі нормальне, але після того як почалися морози, стали повільно, але впевнено втрачати свою силу і здоров'я. Зіткнулася з такою проблемою як пересушені кінчики, випадіння волосся і тьмяність.

На рахунок бренду Fanola неодноразово чула позитивні відгуки, і сама пару раз замовляла антижовтий шампунь, який виявився чудовим і найефективнішим засобом, серед всіх, проти жовтого пігменту на волоссі. Бачила недавно, що з'явилася в продажу ще і маска проти жовтизни.

Дуже цікаво який буде ефект, якщо використовувати два засоби в комплексі.

Фотоогляд на двофазний кондиціонер з кератином Fanola

Також раніше купувала фарбу для волосся фанола - теж відмінний результат, 100% зафарбовування проблемних ділянок і дуже насичений красивий холодний блонд.

Але зараз не про це. Зробила замовлення на двофазний кондиціонер і з нетерпінням чекала посилку. По прибуттю, відразу ж почала оглядати пляшку. Пляшка напівпрозора, крізь неї видно скільки засобу всередині. Також візуально помітно, що засіб дійсно складається з двох фаз. Тому заздалегідь рекомендую перед застосуванням добре збовтувати.

На жаль, ніякої наклейки з російським або українським перекладом не було. Але в принципі, на сайті представлено досить повний опис товару, тому це не було критичним для мене. Також, зі зворотного боку пляшки я знайшла список інгредієнтів, які входять до складу англійською мовою.

Bi Phase Oro Puro - це спрей, тому угорі розміщено розпилювач, за допомогою якого дуже зручно розпорошувати засіб на волосся.

 

Фотоогляд на двофазний кондиціонер з кератином Fanola

 

Тепер кілька слів про запах. Пахне кондиціонер дуже специфічно, на любителя. Але після розподілу по волоссю, він вивітрюється і залишається досить приємний, ніжний аромат. Консистенція спрею-кондиціонеру не жирна. Волосся після нанесення легке, немає ефекту жирності і обважнення.

Колір засобу мутно-білий, хоча через пляшечки здається, що жовтий. Наношу кожен раз після миття голови, на попередньо підсушене волосся, а потім розчісую гребенем, щоб рівномірно розподільник кондиціонер по всій довжині. Не змиваю. Уже після перших застосувань волосся помітно стали більш доглянутими і слухняними. Не стричать в різні боки і навіть на дотик відчувається, що добре зволожені.

Ефект накопичувальний. Після місяця використання, навіть незважаючи що стало ще холодніше, волосся виглядає шикарно.

Здоровий блиск і сяйво, гладкість і м'якість - це далеко не все, що Ви отримаєте від застосування кондиціонера з кератином.

Назад